BELLBOY

SC RESIDENCE INTERNATIONAL SRL

26-06-2011 | EXPIRA LA 26-06-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Monitorizeaza intrarea si iesirea din hotel, identificarea persoanelor care intra si ies din hotel, impiedica persoanele neautorizate sa intre in hotel.
- Are datoria de a opri pe oricine instraineaza bunurile organizatiei fara autorizatie.
- Este insarcinat cu paza parcarii, a autovehicolelor din parcarea proprie cat si a altor echipamente.
- Are obligatia de a face periodic inspectia cladirii si a anexelor acesteia, cat si protectia acestora impotriva furtului, avariei, dezastrelor provocate.
- Conduce la camere persoanele care sunt cazate in hotel.
- Are obligatia de a cunoaste functionarea sistemului de securitate electronic, de alarma si de prevenire a incendiilor.
- In cazul in care se produc incendii sau dezastre, are obligatia sa ia primele masuri pentru prevenirea accidentelor si avariilor pana la sosirea pompierilor, politiei si a altor organe in drept.


CERINTE

- Aspect fizic foarte ingrijit.
- Limba engleza la nivel de conversatie.
- Curriculum vitae se pot trimite pe adresa de email: recrutare.personal@residence.com.ro


BENEFICII OFERITE

Se vor discuta la interviul final.


DESCRIEREA FIRMEI

Marca stilului distins – Hotelurile Residence sunt hoteluri boutique de patru stele superior, membre ale asociatiei europene Exclusive Hotels, categoria “Charm & Character”

Din ianuarie 2010, Hotelurile Residence se numara printre primii membrii ai BLLA (Boutique and Lifestyle Lodging Association), singura asociatie mondiala a hotelurilor boutique, cu sediul la Los Angeles.

De asemenea, Hotelurile Residence sunt primele hoteluri romanesti partenere ale CNN si totodata singurele hoteluri boutique din Romania care isi asociaza numele cu cea mai mare retea de televiziune de stiri si informatie din lume.