BEAUTY ADVISER - FARMACII

TEAM ART SRL

28-08-2009 | EXPIRA LA 03-09-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Mai mult decat orice cautam persoane pentru oricare din posturile enumerate in denumirea postului cautat care sa dea dovada de calitatea de OM in acest domeniu destinat relatiilor cu alti OAMENI de diverse tipuri. Persoane care sunt deschise catre a invata desi au invatat pana acum, care vor sa invete pe altii pentru a se asigura un echilibru de cunostinte in fiecare locatie avuta in vedere . Persoane care nu refuza locatiile din prisma ideii "vreau daca se poate sa fie la scara blocului unde locuiesc". Persoane active si intreprinzatoare.

Este responsabila de promovarea produselor cosmetice si dermatocosmetice, prezentand si recomandand gamele cosmetice / produsele existente, prin evidentierea beneficiilor acestora pentru clienti.
Se implica activ in activitatea de vanzare si promovare a produselor existente, fidelizand clientii existenti deja si creand un nou portofoliu de clienti, prin oferirea de solutii adecvate in functie de nevoile acestora.
De asemenea, mentine si promoveaza imaginea companiei si ale produselor existente.


CERINTE

- Absolvent studii medii/superioare;
- Cunostinte privind afectiunile deramto-cosmetice ( tipuri de ten, afectiuni ale tenului, informatii privind tratamente asociate), constituie un avantaj important
- Experienta in promovarea de produse cosmetice sau dermatocosmetice - constituie un avantaj important.
- Cunostinte medii de operare PC: Word si Excel;
- Persoana cu excelente abilitati de comunicare, persuasiva, dinamica, orientata spre client, empatica si perseverenta in atingerea obiectivelor.


BENEFICII OFERITE

Se ofera salariu motivant, pachet de beneficii in completare, oportunitati reale de promovare intr-o echipa de profesionisti.
Un mediu de lucru profesionist axat pe dezvoltarea personala;


DESCRIEREA FIRMEI

Companie tanara care promoveaza valorile om-echipa in mediul cel mai adecvat calitatilor profesioanale dar si a celor personale.
Conteaza sa vrei ... sa poti vom avea grija sa inveti...