Job expirat
Responsabilitati si sarcini
- Preluarea comenzilor intr-o maniera eficienta si profesionista
- Acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor
- Cunoasterea meniului pentru a oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi
- Asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea intocmirii si incasarii notelor de plata
- Ordinea, disciplina si curatenia la locul de munca
- Raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite
- Servirea băuturilor alcoolice şi nealcoolice conform reţetarului propriu al unităţii
- Politeţe şi profesionalism în servirea clienţilor
• studii medii;
• diploma de calificare in domeniu ;
• vechimea in specialitate: minim 1-2 ani
• spirit de echipa
• atitudine pozitiva
• punctualitate
• atitudine orientata catre client–politete, abilitati de comunicare, persoana energica si amabila;
• rezistenta la stres;
Pachetul salarial se discuta la interviul final.
Restaurant La Anghel