Avocat/consilier juridic

NCH Advisors INC

26-11-2009 | EXPIRA LA 02-12-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Societate cu activitate in domeniul proprietatilor imobiliare (membra a Grupului NCH), solicita colaborare permanenta si intensiva cu avocat specializat ¿¿n materie imobiliara, care ¿¿ndeplineste urmatoarele conditii:

- Cunoasterea ¿¿n detaliu a normelor juridice aplicabile ¿¿n materie imobiliara si drept comercial;
- Capacitate de analiza reala (due diligence) si timp de raspuns rapid;


CERINTE

- Licenta ¿¿n drept;
- Experienta relevanta de minimum 2 ani ¿¿n negocierea, incheierea si derularea tranzactiilor imobiliare sau experienta dovedita prin negocierea si/sau ¿¿ncheierea cu succes a cel putin 10 tranzactii imobiliare cu valoare semnificativa;
- Profesionalism si motivare ¿¿n activitate, realism si responsabilitate;
- Abilitati de comunicare si administrare eficienta a proiectelor/cauzelor;
- Cunostinte solide de lucru PC (MS Office);
- Cunoasterea limbii engleze (scris si vorbit) constituie un avantaj;


DESCRIEREA FIRMEI

NCH Advisors, Inc. este cel mai mare investitor de portofoliu, administrand investitiile Broadhurst Investments Limited in Romania.

New Century Holdings se afla pe piata romaneasca din anul 1994, iar in prezent administreaza participatii majoritare si minoritare la peste 300 de companii romanesti din diverse sectoare de activitate.

Portofoliul de participatii majoritare administrat de NCH Advisors, Inc. in Romania acopera o mare diversitate de domenii precum: industria alimentara (grupul Vel Pitar), real estate (retelele United Capital, Winmarkt si IMS Proprietati), banci (Libra Bank), IT/internet (Netbridge, Active Soft), productie si servicii industriale (Elpreco, Electroaparataj, Anticorosiv, Spiact, Sudarec, UMEB, Romlux).

New Century Holdings administreaza investitii in 11.000 de locuri de munca, unde isi desfasoara activitatea specialisti de prima mana din cele mai diverse profesii: inginerie, resurse umane, marketing-vanzari, finante-contabilitate, drept, management si dezvoltarea afacerilor, IT&C, project management, management operational, controlul calitatii si altele.

NCH Advisors, Inc. isi dezvolta echipa reprezentantei din Bucuresti.