Avocat colaborator Registrul Comertului

Cabinet de Avocatura

23-04-2012 | EXPIRA LA 25-04-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cabinet de Avocatura cauta avocat colaborator pentru reprezentare la Registrul Comertului (depunere dosare pentru diverse operatiuni, reprezentare la termen daca este cazul, ridicarea documentelor ce atesta inregistrarea operatiunii, obtinere certificat constatator etc). Redactarea actelor din dosar nu se va face de catre avocatul colaborator ci de catre avocatul intern al companiei.

Onorariile vor fi: 100 lei/dosar depus (include si ridicarea actelor), 50 lei/reprezentare la termen, 30 lei/certificat constatator. In cazul in care, la o deplasare, se vor depune doua sau mai multe dosare, onorariul va fi de 90 lei/dosar.


CERINTE

Experienta privind proceduri caracteristice pentru Registrul Comertului


DESCRIEREA FIRMEI

Cabinetul de Avocatura Manciu Catalin-Adrian se impune cu rapiditate avand in vedere echilibrul si performanta de care se bucura, datorita principiilor ce fundamenteaza baza structurarii unei echipe tinere de profesionisti care da dovada de dedicare totala si flexibilitate.

Profesionalismul avocatilor din cadrul cabinetului se bazeaza pe metoda de lucru bine caracterizata. Fundamentand cu rigoare lucrarile cu care suntem insarcinati, printr-o abordare stiintifica dobandita prin studiile postuniversitare, si pe de alta parte printr-o abordare pragmatica, integrata solutiilor juridice valorizand pe deplin studiile complementare ale avocatilor din echipa noastra.

Implicarea reala a avocatilor din cadrul cabinetului se manifesta prin promptitudinea reactiilor, abordarea orientata spre solutii creative si eficiente, ce conduc spre o rezolvare legala a problemelor clientilor nostri, ca reflectare directa a pasiunii pe care fiecare dintre noi o avem pentru profesia de avocat.