Aupair in Eurpoa

SC Net Travel SRL

08-10-2006 | EXPIRA LA 14-10-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Au Pair -ul ajuta in problemele legate de copii: baby-sitting, sa fie ajutati sa se imbrace, supravegheati la micul dejun, prepararea unor mancaruri usoare, pastrarea curateniei in camere, insotirea lor la scoala si asteptarea acestora la sfarsitul cursurilor. De asemenea, de obicei, un Au Pair ajuta in casa la stergerea prafului, aspirat, calcat. Un Au Pair nu este un angajat sau un ingrijitor, si de aceea cantitatea de munca ce se asteapta de la acesta este limitata si adecvata, acesta avand timpul sau liber.


CERINTE

- minim studii medii;
- cunoasterea unei limbi straine de circulatie internationale la nivel conversational
- experienta in ingrijirea copiilor si educarea lor
- stare civila necasatorita (pentru UK)


BENEFICII OFERITE

-cazare si masa;
-posibilitatea folosirii masinii familiei;
-weekend-uri libere, precum si posibilitatea petrecerii vacantelor impreuna cu familia gazda in tara respectiva sau in strainatate;
-cursuri de limba si cultura tarii gazda platite de familie.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma romano-suedeza, acreditata de M.M.S.S, membra a organizatiei internationale IAPA, ce acorda asistenta si siguranta in gasirea unei familii din strainatate. ALC este una dintre cele mai moderne baze de date in domeniu. Echipa ALC este intotdeauna pregatita sa-ti ofere tot sprijinul de care ai nevoie pe parcursul anului aupair. Iti punem la dispozitie intreaga experienta acumulata in ultimii ani prin munca si entuziasmul ce ne caracterizeaza.