Auditor/Control Intern

Pioneer Asset Management SAI SA

13-04-2007 | EXPIRA LA 27-04-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- evalueaza procesele de lucru si analizeaza potentiale riscuri
- monitorizeaza aplicarea legilor si a reglementarilor in vigoare
- raspunde de raportari si analize la nivel de grup
- asista conducerea executiva in analiza si dezvoltarea afacerii


CERINTE

- cunostinte/experienta pe piata de capital sau in alte domenii bancare/financiare
- experienta in managementul riscului, audit intern, control intern sau asemanatoare
- comunicare eficienta in limba romana si engleza
- capacitate de analiza si urmarire termene
- initiativa si perseverenta
- studii juridice reprezinta un plus


DESCRIEREA FIRMEI

Pioneer Asset Management SAI SA este societatea de administrare a investitiilor din cadrul UniCredit Group infiintata in Romania cu scopul administrarii de fonduri si portofolii individuale de investitii. Lansata in anul 2004 sub numele CA IB Asset Management SAI SA, societatea si-a modificat denumirea in Pioneer Asset Management in luna iulie 2006. Ca urmare a fuziunii dintre UniCredito si Bayerische Hypo und- Vereinsbank (HVB), societatea a devenit membru al Pioneer Investments.
Pionner Asset Management este prima societate de administrare a investitiilor din Romania care lanseaza fonduri deschise de investitii cu o politica investitionala orientata catre pietele de capital din Uniunea Europeana. Societatea imbina expertiza dobandita la nivel de grup de-a lungul mai multor decenii cu preocuparea de a descoperi oportunitati investitionale locale si ofera atat servicii de administrare a fondurilor de investitii, cat si servicii de administrare a portofoliilor de investitii.
Pioneer Investments reprezinta de aproape 80 de ani unul din principalii inovatori din domeniul administrarii investitiilor. Istoria Pioneer Investments a inceput in 1928, cand Philip L. Carret a infiintat Pioneer Fund, unul din primele trei fonduri mutuale infiintate in Statele Unite ale Americii. Cu o acoperire globala a principalelor piete de capital, birouri in 22 de tari, centre investitionale globale in Boston, Dublin si Singapore si centre investitionale locale in Hamburg, Milano, Munchen, Viena, Praga, Varsovia, Budapesta, Zagreb si Bucuresti, Pioneer Investments administreaza astazi peste 250 milarde de Euro.