AU-PAIR SI BABYSITTER IN ANGLIA FRANTA GERMANIA SPANIA

EUROLIFE CONSULTING

19-02-2010 | EXPIRA LA 25-02-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Programul Au Pair se adreseaza tinerilor care doresc sa beneficieze de o sansa unica, de a se integra intr-o familie gazda din Anglia, Franta, Germania sau Spania de a invata despre viata de zi cu zi din aceasta tara si de a-si perfectiona nivelul de limba straina prin participarea la cursuri universitare de limba. Au Pair trebuie sa ajute familia gazda in munca usoara in casa si ingrijire copii 25 - 35 de ore/saptamana, avand indatoriri similare celor unui frate mai mare al copiilor familiei gazda. Au Pair NU este un angajat ci va fi tratat ca un membru al familiei gazda.In ce consta activitatea de au pair:
-ingrijirea copiilor:ducerea lor la scoala,aducerea acasa,sa se joace cu ei,pregatirea unor mese usoare,adunarea jucariilor, babysitting etc.
-uneori prestarea de munci usoare in casa:calcat,stersul preafului,aspirat etc.
Contractele sunt intre 6 luni si 2 ani.
Salariul saptamanal:intre 100-200 USD.Ore: 25-35 ore saptamanal-5 zile/saptamana.
Ne puteti contacta pentru informatii detaliate si pentru intocmirea dosarului


CERINTE

Cerinte:
Pentru Anglia:
Conditii: stare civila - necasatorit, fara copii in intretinere, studii - minim bacalaureat, limba engleza nivel de conversatie uzuala, fara antecedente penale ,detine diploma de bacalaureat.
Pentru Franta:
Conditii: stare civila - necasatorit, fara copii in intretinere, studii - sa fie student in curs sau an terminal, limba franceza nivel de conversatie uzuala, fara antecedente penale, sanatos.
Germania:
Conditii: stare civila - ne/casatorit, cu sau fara copii in intretinere, studii - minim bacalaureat, limba germana nivel de conversatie uzuala, fara antecedente penale ,detine diploma de bacalaureat.
Spania:
Conditii: stare civila - necasatorit, fara copii in intretinere, studii - minim bacalaureat, limba spaniola nivel de conversatie uzuala, fara antecedente penale ,detine diploma de bacalaureat.


BENEFICII OFERITE

Beneficii: cazare - asigurarea unei camere proprii cu acces la toate dependintele, masa, bani de buzunar in valoare de minim 400 USD/luna, 1 saptamana de vacanta platita la fiecare 6 luni de sedere la familia gazda, posibilitatea de a participa la cursuri de limba, asigurarea transportului la/dinspre cursurile de limba, posibilitatea de a participa la activitati cu alti au pair, integrare in viata familiei gazda.
De cele mai multe ori Au-pairul are in camera proprie acces la internet.