AU PAIR in familii din Paris, Rennes, Saint-Malo

Kriss Consult

11-12-2008 | EXPIRA LA 14-12-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Familii din Franta gazduiesc tinere din Romania pentru a ajuta la supravegherea, insotirea la gradinita si scoala, activitati cu copiii timp de 5-6 ore pe zi, maxim 30 ore/saptamana in cadrul programului Au Pair.

Programul se adreseaza tinerelor doritoare sa cunoasca civilizatia si cultura Frantei si sa-si perfectioneze cunostintele de limba franceza.

Una dintre destinatiile frecvente este Parisul, dar si alte zone si orase minunate va asteapta: Nantes, Auxerre, Caen, Saint-Malo, Dinard, Rennes, Angers, Vannes.


CERINTE

Absolvente de liceu cu bacalaureat, studente, absolvente de invatamant superior, varsta 18 - 29 ani; limba franceza, nivel mediu; experienta minima cu copiii.


BENEFICII OFERITE

Gazduire si masa in familii.
Permis de sedere legala in Franta
Asigurare medicala si sociala
Telefon mobil. Acces internet
Abonament pentru transportul in comun
Concediu de odihna platit
Cursuri de limba
Conditii pentru vizitarea obiectivelor istorice si culturale
Asistenta si consiliere pe toata durata programului

Informatii detaliate si inscrieri online www.ejoburi.ro
Telefon 0332425741, 0748563746
Email kriss.consult@ejoburi.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie specializata in Managementul resurselor umane, cu activitatea principala Selectia si plasarea fortei de munca. Promoveaza programe culturale pentru tineri in tarile Uniunii Europene, avand parteneriate cu agentii prestigiose din strainatate. Sprijina accesul pe piata europeana a fortei de munca, oferind servicii la cele mai inalte standarde.

Tel. 0332425741/ 0748563746