Associate Broker

Menthor Properties SRL

09-12-2013 | EXPIRA LA 18-12-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam colegi (Associate Brokers) pentru noua sucursala The Menthor ce urmeaza a fi deschisa in curand.

Associate Broker-ul este responsabil de tranzactionarea de tip consultativa a proiectelor in derulare, tinand cont de solicitarile clientilor.

Candidatul trebuie sa sa se documenteze periodic privind noutatile din domeniu, inclusiv privind posibilitatile financiare ce le au clientii pentru achizitionarea si/sau inchirierea imobilelor.

Candidatul va participa la training-urile interne sau externalizate oferite de companie in vederea pregatirii profesionale.

Associate Broker-ul are o atitudine proactiva privind noutatile din domeniu si imbunatatirea serviciilor.

Foarte bune abilitati de comunicare atat verbale cat si in scris, asertiv, perseverent, dedicat obiectivelor propuse si a nevoilor clientilor.


CERINTE

Principalul obiectiv al Associate Broker-ul este de a intermedia fiecare tranzactie imobiliara urmarind cu atentie indeplinirea solicitarilor clientilor.

Este responsabil de intelegerea corecta a cerintelor venite din partea clientilor si de interactiunea profesionala cu acestia.

Este responsabil in indrumarea si sprijinirea clientilor privind documentele necesare din punct de vedere juridic in vederea tranzactionarii si a finantarii imobilelor, daca este cazul.

Stabileste intalniri de vizionare in functie de solicitarile clientilor.

Stabileste impreuna cu clientii necesarul de finantare, renovare, mutare, servicii de curatenie, daca este cazul.

Supravegheaza semnarea documentelor si indruma clientul, reprezentand drepturile contractuale ale acestuia conform legislatiei in vigoare.

Se documenteaza periodic privind noutatile legislative din domeniu.


BENEFICII OFERITE

The Menthor isi asuma responsabilitatea ca fiecare Associate Broker sa aiba conditii optime pentru desfasurarea activitatii si venituri lunare peste media pietei.

Prin programul My Menthor Brokerii nostri beneficiaza de:

- posibilitati de promovare si dezvoltare profesionala;
- programe de training si coaching performante cu traineri renumiti;
- posibilitatea de promovare intr-o pozitie de Management in cadrul companiei;
- cel mai bun pachet de comisionare, bonusare si training-uri pentru dezvoltare personala din piata;


DESCRIEREA FIRMEI

Imobiliarele reprezinta o provocare continua pentru ca avem o dorinta puternica de a imbunatati modul in care industria actuala functioneaza.

Ca indivizi si ca societate suntem constienti ca responsabilitatea noastra este parte integranta pentru a fi o companie de succes si un ingredient esential in dezvoltarea si mentinerea unui brand respectat. Aceasta credinta este importanta in abordarea noastra – a face afaceri bune, depinde de ea.

Succesul nostru ca afacere depinde de capacitatea noastra de a continua pentru a satisfice nevoile in schimbare ale clientilor nostri. Scopul nostru este de a anticipa si cauta noi piete, oportunitati si solutii pentru clientii nostri, toate acestea cu responsabilitate sociala si fata de mediul inconjurator.

Prin valorile The Menthor ne luam angajamentul de a avea o conduita etica, profesionala si responsabila, acesta fiind esenta succesului imobiliar. Actionam cu onestitate si respect pentru ceilalti, suntem aici pentru ca am aderat la cele mai inalte standarde de etica profesionala. Urmarim intotdeauna sa construim relatii de lunga durata cu clientii nostri si abordam solicitarile clientilor cu o atitudine proactiva, oferind solutii practice.

La The Menthor incurajam o cultura de companie deschisa si de sustinere in care fiecare este respectat.

The Menthor este compania imobiliara cu cea mai buna comunicare in retelele de socializare dintre companiile imobiliare din Romania, nivel ce aduce un plus de imagine pentru promovarea dezvoltatorilor de proiecte imobiliare.
www.facebook.com/TheMenthorRO