Assistant Manager

Netclip Media Advertising

17-08-2007 | EXPIRA LA 31-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ce vei face?
- Vei asista Managerul General al firmei in activitatile de zi cu zi.
- Vei prelua si distribui cererile clientilor catre persoanele avizate din firma.
- Vei urmari contractele cu clientii precum si emiterea de facturi si trimiterea acestora.
- Vei organiza documentele care intra in firma.
- Vei tine legatura cu furnizorii de servicii (ex: cu firma care asigura serviciile de contabilitate)
- Cu clientii vei avea relatii stranse, intelegand care sunt cerintele acestora legate de anumite proiecte, ce doresc exact sa faca. Vei comunica clientilor in ce etapa se afla proiectele, vei trimite documentele pe care ti le vor cere, vei participa la intalniri cu clientii si vei intocmi memo-uri.
- Vei face cercetari si vei sintetiza rezultatele acestora in legatura cu diferite subiecte: achizitii noi, furnizori, legislatie etc.


CERINTE

Ce ar trebui sa stii?
- Sa te descurci fara probleme in Windows, Office, Internet (mediu: cum/de unde se gasesc diverse lucruri, sa stii, macar in principiu, ce inseamna un website, un domeniu, http, ftp, html, php, dns...)
- Limba Romana (corect, fluent, fara prescurtari). Vei avea de vorbit cu oameni destul de importanti.
- Limba Engleza (mediu-avansat + termeni IT). Orice alta limba, atata timp cat e la nivel avansat :)

Cum am vrea sa fii?
O persoana descurcareata, placuta, morala, de incredere, care poate purta discutii telefonice in mod fluent, inteligenta, interesata de IT, capabila si dornica de a invata rapid lucruri legate de IT, ordonata, atenta (sa nu incurce documente, conversatii). E important sa iti placa sa comunici cu oamenii si sa fii corect(a). Ne plac oamenii care trateaza munca lor si a celor din jur cu seriozitate.

Ce nu iti cerem?
Nu iti cerem experienta! Suntem constienti ca daca ai calitatile de mai sus, vei invata foarte repede si te vei integra rapid in mediul nostru.


BENEFICII OFERITE

Ce iti oferim?
Pentru inceput 150 de euro salariu net cu carte de munca, telefon mobil, un mediu de lucru excelent (suntem toti tineri, plini de entuziasm), un loc de munca unde sa poti invata lucruri noi, utile si importante (gandeste-te ca vei lucra direct cu managerul general al firmei). Daca tintesti sus si te descurci, acest job poate fi cel mai rapid mijloc de a ajunge manager. Suntem o firma care creste de la o zi la alta si vrem ca tu sa cresti odata cu noi.

OK pana aici! Ce facem mai departe?
Da-ne un telefon la 0722.680.116 si te vom programa la un interviu. Ne vedem, vorbim, si, daca tu esti persoana de care avem nevoie, ne apucam de treaba!
Nu trimite CV-ul pentru ca noi avem nevoie de tine, nu de CV-ul tau :) ... Cu toate astea poti sa il iei la tine cand ne vedem. S-ar putea sa dea bine! ;)


DESCRIEREA FIRMEI

companie specializata in solutii web si new media