Assistant manager

Bancpost

23-04-2007 | EXPIRA LA 23-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Implicare semnificativa in Evaluarea Anuala a Riscului si in intocmirea si revizuirea Planului Anual de Audit (sprijinind direct Directorul DAI)
- Monitorizeaza misiunilor de audit (inclusiv a celor neplanificate) in ceea ce priveste bugetul si planificarea timpului si este responsabil, impreuna cu echipa, pentru respectarea lui.
- Intocmeste o evaluare generala a adecvarii si eficacitatii controalelor interne, a administrarii riscurilor si a operatiunilor de business, pentru fiecare misiune de audit.
- Asigura alocarea adecvata a resurselor in cadrul angajamentelor de audit.
- Desfasoara proceduri de audit si, in acelasi timp, supervizeaza si revizuieste munca echipelor de audit in cadrul angajamentelor de audit.
- Organizeaza si participa la intilnirile cu conducerea structurilor auditate(inclusiv sedinta deschidere si sedinta de inchidere a angajamentului de audit), in vederea discutarii / clarificarii tuturor problemelor ridicate in cursul auditului.
- Asigura o indrumare continua a echipelor de auditori in cursul fazelor de planificare, munca de teren si intocmire a rapoartelor.
- Analizeaza rapoartele de audit asigurindu-se ca toate problemele ridicate in faza muncii de teren au fost tratate corespunzator si s-au facut propuneri corespunzatoare pentru actiuni corective/de imbunatatire.
- Informeaza cu promptitudine pe directorul DAI cu privire la desfasurarea angajamentelor sau a oricaror constatari neobisnuite sau neasteptate, care pot afecta obiectivul auditului sau raportului de audit.
- Sprijina directorul DAI cu privire la orice activitati de raportare in legatura cu intalnirile trimestriale ale Comitetului de Audit precum si cu obtinerea informatiilor privind stadiul implementarii recomandarilor de audit ori de cate ori este necesar.


CERINTE

- Studii superioare economice, de preferat in domeniul financiar – bancar/contabilitate
- Absolvirea schemei de calificare profesionala ACCA sau absolvirea partilor I si II si partea a III-a in curs de absolvire.
- Experienta in audit bancar de 3 -5 ani sau experienta in audit de 5-6 ani sau experienta bancara de 5-6 ani
- Bune cunostinte MS Office
- Bune cunostinte de limba engleze (oral si scris)
- Calitati excelente de comunicare si relatii interpersonale

Calitati profesionale si comportamentale:
- Abilitati foarte bune de evaluare a riscurilor, gandire orientata spre business
- Capabil sa inteleaga procesele de business si sa furnizeze solutii de prevenire a riscurilor
- Calitati foarte bune de elaborare a rapoartelor – capabil sa sintetizeze informatiile si sa le comunice in scris
- Persoana auto-motivata.
- Capacitatea de coordonare a echipelor de audit
- Capacitatea de coordonare simultana a mai multor proiecte
- Abilitati de estimare a bugetelor de timp pentru angajamente si de monitorizare a acestora
- Abilitati medii de manager de proiect
- Increzator, foarte bun specialist, imagine profesionista,
- Standarde ridicate de onestitate, obiectivitate, dedicatie si fidelitate.
- Bune abilitati analitice
- Interesat de dezvoltarea personala


DESCRIEREA FIRMEI

Bancpost este astazi una dintre cele mai importante banci din Romania. Avem o echipa puternica de specialisti, dispunem de o retea teritoriala extinsa si oferim o gama larga de produse si servicii special concepute sa satisfaca cele mai exigente dorinte ale clientilor corporativi, de retail si ale persoanelor fizice cu statut financiar ridicat din România.

Ne place si adesea reusim sa fim cu un pas inaintea celorlalti, sa aducem pe piata produse noi si competitive, intotdeauna orientate spre Client. Deoarece Clientul este cea mai importanta persoana din banca. Dorim ca toti clientii nostri sa fie tratati într-o maniera personalizata de catre profesionisti de valoare care sa ofere servicii excelente, produse de înalta calitate si promptitudine în acordarea de consultanta. Ne respectam partenerii de afaceri, incercam sa cream mediul de lucru ideal si conditiile prielnice pentru parteneriate “win-win” de lunga durata.

Ca urmare a intensei restructurari din ultimii doi ani, care a reproiectat activitatile sale de baza, Bancpost este astazi pregatita sa fie banca de prima optiune pentru clientii din Romania. Facem aceasta promisiune clientilor nostri: alegerea Dumneavoastra de a colabora cu Bancpost va fi rasplatita printr-o experienta placuta si profitabila.