Asociatia Nationala Administratia

Asociatia Nationala Administratia

16-10-2009 | EXPIRA LA 22-10-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Parteneri: Publicjobs.ro, ABC Training Consulting, Catedra de Administratie si Management Public din cadrul ASE, Zero Paper, MyJob (Netbridge Services), Office Print.
in vederea implementarii proiectului, echipa de proiect realizeaza selectia de participanti in cadrul seminariilor.


CERINTE

Conditii de participare:

Esti tanar (varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani) si vrei sa iti deschizi propria afacere...sau esti abia la inceput cu afacere ta...in oricare dintre situatii te-ai afla ai nevoie de informatii. Poti afla tot ceea ce te intereseaza si chiar mai mult de la antreprenori de succes in cadrul sesiunii “Eu, Antreprenorul!” organizata in perioada 01.11.2009 – 07.11.2009.

La finalul proiectului participantul cu cel mai bun plan de afacere va primi premiul “Eu, cel mai bun antreprenor!” ce consta intr-o licenta Kazier in valoare de 10,000 Euro (software integrat, de management al proceselor, proiectelor si al tuturor evenimentelor, contactelor si documentelor atasate acestora) pusa la dispozitie de catre partenerul Zero Paper si asistenta manageriala din partea ABC Training Consulting.

Selectia candidatilor se va face in perioada 21.09.2009 – 13.10.2009, pe baza de CV si scrisoare de intentie.

Mai multe detalii puteti solicita la adresa de e-mail corina.comaneanu@administration.ro.

Va rugam sa mentionati in scrisoarea de intentie ideea de afacere pe care doriti sa o dezvoltati in cadrul activitatilor

Website: euantreprenorul.administration.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Eu, Antreprenorul!

Asociatia Nationala Administratia, avand unul dintre obiectivele strategice eficientizarea functionarii sectorului public, va implementa in perioada 01.09.2009 – 30.11.2009 proiectului „Eu, Antreprenorul!” ce are ca tema principala promovarea antreprenoriatului si a politicilor aplicate in acest domeniu, pregatirea si instruirea tinerilor in sensul deschiderii si dezvoltarii propriei afaceri si se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani.
Proiectul este finantat de Comisia Europeana prin intermediul programului Tineret in Actiune.