Asistente Medicale Generaliste si Persoane Ingrijire Batrani - Grupuri de ingrijire rezidentiale din Marea Britanie

G&G International Recruitment

23-12-2010 | EXPIRA LA 29-12-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru clientii nostri, prestigioase grupuri private si/sau residentiale de ingrijire persoane cu dizabilitati, recrutam infirmiere (care assistants) , asistente medicale (registered nurses) si persoane pentru intretinere, curatenie (domestic workers).

E mult mai simplu ACUM de a obtine un loc de munca in Marea Britanie intr-unul din posturile mentionate ! In plus sunt facilitati de plata a tarifelor in transe, facilitati raportate la fiecare persoana in parte !

Intr???adevar, nu este nevoie de vreo calificare sau specializare ca sa poti lucra ca si CARE ASSISTANT ! Atunci care ar putea fi cerintele ? Credem ca nu este vorba numai de abilitati ??? ci in primul rand este nevoie de o atitudine speciala, prietenoasa care implica in acelasi timp ingrijire, respect si demnitate pentru fiecare individ care merita sa-si traiasca viata la maxim !
*** In anumite circumstante o experienta de minim 1 an in ingrijirea persoanelor cu dizabilitati este necesara pentru a putea lucre in Marea Britanie !

Daca indeplinesti criteriile de mai sus si ai o diploma de calificare ca asistent medical generalist (RGN ??? REGISTERED GENERAL NURSE) ai acum oportunitatea de a-ti imbogati experienta profesionala in Marea Britanie intr-o pozitie identica celei in care ai obtinut calificarea/specializarea ! Nu credeti ca sunt conditiile perfecte pentru o excelenta experienta de munca si viata ?

In fiecare luna vor fi opotunitati de angajare multiple si pentru a face posibil acest lucru, lunar vom organiza interviuri la sediul companiei noastre cu angajatorii din Marea Britanie in asa incat sa asiguram un minim de 10 oferte de angajare ! Aplica acum si poti avea rezultatul dorit poate in mai putin de 1 luna !


CERINTE

CE VA OFERIM?

- Un proces de recrutare simplu si efficient;

- Pachet de servicii gratuit: pachet informativ, pachet de consultanta si planificare profesionala; evaluare profesionala si aptitudinala;

- Asistenta in identificarea celei mai bune oferte de angajare (angajator, pozitie & rol, salariu, mediu de lucru, locatie, etc)

- Un impresionant portofoliu de clienti atent selectionat de-a lungul celor 10 ani de experienta ai companiei
- Oportunitati de angajare cu contract de munca pe minim 1 an de zile cu posibilitati de prelungire ; 40 ore de munca/saptamana ??? 5 zile din 7; salariu incepand de la 6 Lire sterline brut /ora pentru posturile de care assistant si 11 Lire sterline brut /ora pentru posturile de Registered Nurse; 22 zile de concediu anual platit; cazare asigurata;

- Pentru persoanele care aplica pentru postul de Care Assistant, acordam asistenta si asiguram inscrierea pentru cursul NVQ level 2 Health and Social Care College Course si obtinerea Yellow Card

- Pentru persoanele care aplica pentru postul de Registered Nurse , acordam asistenta pentru obtinerea dreptului de practica in UK (NMC - PIN number), permisului-autorizatiei de munca (Work Permit) si a Cardului de munca (Accesion Working Card)
- Asistenta in obtinerea blue cardului, pentru persoanele care au lucrat minim 1 an de zile in UK


Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la 031 107 24 13; 031 107 24 12


Va dorim success in continuare alaturi de G&G Recruitment !


DESCRIEREA FIRMEI

Human Resources specialists
for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies

National & International placements

The place of opportunities for:
Hotel school graduates; International hospitality trainees; Careers at medium and top management;
Permanent and temporary assignments; Hotel, restaurant & catering jobs and recruitment in the local Romanian market, UK ….& soon for Cruise Lines and other countries