Asistenta Varstic + Menaj

ABC BABY HELP

13-08-2007 | EXPIRA LA 12-09-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru are nevoie de o persoana dispusa sa aiba grija de o doamna in varsta de 94 ani. Doamna locuieste in localitatea Fierbinti (50 km de Bucuresti). A suferit un accident vascular in urma cu 1 an si jumatate. Starea dansei de sanatate s-a ameliorat foarte mult. Se deplaseaza cu ajutorul unui cadru, este lucida.

Persoana care o va asista trebuie sa o ajute sa isi faca toaleta, sa ii pregateasca hrana si sa mentina curatenia in locuinta.

De asemeni, pe proprietatea respectiva se afla si casa de vacanta a nepotilor doamnei. Familia solicita sa se asigure menajul si in aceasta locuinta (casa este din lemn si este compusa din 4 camere si 2 bai).

Exista toate dotarile necesare (apa curenta, incalzire centrala, etc)


CERINTE

Persoana calma, rabdatoare, serioasa.
Disponibilitatea de a lucra in regim intern (2 weekenduri libere/luna).


BENEFICII OFERITE

salariu 1500 RON + CM


DESCRIEREA FIRMEI

Noi dispunem de solutiile potrivite pentru orice angajator, prin varietatea bazei noastre de date si a abilitatii, in aprecierea potentialului uman, a unei echipe tinere, profesioniste si determinate sa ofere randament maxim clientilor sai.

Echipa ABC Baby Help vine in intampinarea oricaror probleme aparute in procesul de recrutare si plasare de personal domestic, anihilandu-le pentru dumneavoastra.

Ati incredinta copilul in grija cuiva este un lucru dificil. Poate la fel de dificil ca si sa-ti incredintezi parintii bolnavi. Pentru a gasi pe cineva care sa corespunda nevoilor dumneavoastra este nevoie de timp si efort. Aici intervenim noi: o echipa profesionista care face acest lucru pentru dumneavoastra, rasplatindu-va cu linistea ce v-o da faptul ca parintele sau copilul dumneavoastra se afla pe maini bune. Intervievam potentialele bone sau persoane care vor avea grija de cei dragi, verificam referintele acestora, testam psihologic capacitatile lor, ne asiguram ca sunt sanatosi din punct de vedere medical. Toate acestea numai pentru dumneavoastra.