Asistenta - vanzari/facturare/contabilitate primara

General Group Company

07-09-2008 | EXPIRA LA 13-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dorim sa angajam pentru o colaborare pe termen lung asistenta (sex feminin) cu varsta maxima 30 de ani, persoana deschisa, sociabila, vorbareata, cu prezenta agreabila, de preferinta nefumatoare. Cunostintele economice, de contabilitate primara si tehnice constituie avantaj. Angajarea se face FULLL-TIME. NU se pot angajat studenti la zi sau persoane care doresc un job part-time.


CERINTE

Raspunde la telefon, mentine comunicarea cu clientii si furnizorii existenti ai companiei, editeaza si elaboreaza oferte catre clienti, editeaza si elaboreaza comenzi catre furnizori, participa la inregistrarea documentelor contabile primare, prelucreaza facturi intr-un program informatic. Postul presupune specializare la locul de munca pentru accederea la noi nivele de salarizare.


BENEFICII OFERITE

Se ofera angajare pe durata nedeterminata cu contract de munca, salariu negociabil, motivant si crescator, bonuri de masa, conditii de munca atractive.


DESCRIEREA FIRMEI

Instalarea, administrarea si intretinerea retelelor de calculatoare si telefonie. Import si distributie de cabluri si pasive profesionale pentru retele de date si telecomunicatii.