ASISTENTA MEDICALA

CLINICA ANGIOMED

20-06-2008 | EXPIRA LA 26-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- in conformitate cu pregatirea si competentele dobandite.


CERINTE

- aviz OAMMR;
- persoana serioasa, responsabila.


BENEFICII OFERITE

Bonuri de masa, decontarea abonamentului de transport in comun.


DESCRIEREA FIRMEI

Clinica ANGIOMED s-a infiintat in anul 2004 si este primul centru privat care ofera pacientilor cu boli de inima si afectiuni vasculare, din Bucuresti si din tara, pe langa posibilitatea examinarii clinice si consultului de specialitate si explorare angiografica.

Clinica ANGIOMED beneficiaza de un laborator de angiografie , cabinete de consultatii si stationar cu paturi pentru supravegherea post-interventionala a bolnavilor, oferind un cadru agreabil si plin de confort . Echipa de doctori si asistente pune la dispozitia pacientilor priceperea si cunostintele acumulate in servicii de varf din tara si strainatate. In laboratorul de angiografie, dotat cu un Angiograf Philips BV Pulsera, cu monitor si defibrilator, se pot investiga si trata bolile arteriale in conditii de securitate maxima pentru bolnav, ca de exemplu:

- coronarografie si angioplastie coronariana cu Stent pentru angina pectorala si infarct miocardic;
- cateterism cardiac si coronarografie pentru boli cardiovasculara investigatii preoperatorii;
- arteriografie periferica si angioplastie periferica cu sau fara Stent pentru arteriopatii ale membrelor inferioare;
- implantare de sonda de stimulare temporara sau pace-maker;
- arteriografie carotidiana cu angioplastie carotidiana cu Stent;
- arteriografie cerebrala pentru diagnosticul bolilor neurologice, tumori cerebrale;
- arteriografie renala cu angioplastie renala cu Stent pentru pacientii cu hipertensiune arteriala de cauza renala;
- arteriografii digestive cu embolizari arteriale pentru sangerari digestive;
- embolizari arteriale preoperatorii (tumori benigne si maligne, fibrom uterin etc);
- implantare de rezervor pentru tratamente chimioterapice in tumori hepatice.

In cadrul clinicii ANGIOMED se pot efectua consultatii de cardiologie si chirurgie cardiovasculara care ofera pacientilor posibilitatea examinarii clinice si paraclinice cu aparatura performanta pentru stabilirea diagnosticului si a tratamentelor de specialitate. Existenta unei tehnici de calcul performanta cu conexiune informatica catre alte centre medicale similare si asigurarea colaborarii cu statia centrala de salvare si un laborator de analize medicale sunt alte atuuri.

Dincolo de tratamentul medical sustinut de studii clinice, metoda de tratament interventional patrunde tot mai mult in clinicile de cardiologie. Din pacate, costul foarte ridicat atat al investigatiei interventionale cat si al tratamentului interventional, ca si personalul calificat specific care necesita cativa ani de antrenament in echipa, ridica bariere importante in abordarea directa a acestui mod de tratament in clinicile de cardiologie, chiar daca studiile au demostrat superioritatea tratamentului interventional in fata celui medical.