ASISTENT VANZARI

SEGULA TECHNOLOGIES ROMANIA

09-04-2007 | EXPIRA LA 15-04-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Integrat/a in cadrul biroului nostru din Bucuresti, veti desfasura activitati de prezentare a portofoliului de oferte potentialilor clienti din strainatate. Superior ierarhic: Director General.
Promovarea ofertelor catre diverse companii din strainatate in conformitate cu standardele si politicile companiei. Prezentarea portofoliului propriu de oferte. Promovarea imaginii firmei si a ofertei acesteia. Prospectarea pietei si identificarea de noi clienti. Diverse sarcini administrative.


CERINTE

Studii superioare socio-umane/tehnice finalizate. Experienta minim 2 ani intr-o pozitie similara constituie un avantaj (public relations, ofertare).
Abilitati de coordonare si gestionare a propriei activitati (telefoane, rapoarte, corespondenta), proactivitate. Persoana dinamica, cu abilitati dezvoltate de comunicare si relationare.
Cunostintele de limba engleza si franceza la un nivel mediu/avansat sunt obligatorii.
Bune cunostinte de operare PC (MS Office, Internet, Email).
Capacitatea de a lucra sub stres, cu termene limita si respectarea acestora.
Carnet de conducere categ. B constituie un avantaj.


BENEFICII OFERITE

-Pachet salarial motivant. Asigurare medicala
-Posibilitate de dezvoltare profesionala
-Mediu de lucru international
-Posibilitatea de a lucra intr-un domeniu in plina dezvoltare, alaturi de o echipa de profesionisti


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul Segula Technologies este un partener european de prim plan pentru servicii de proiectare cu inalta valoare adaugata: inginerie tehnologica, informatica, consulting, externalizare.
Paleta larga de meserii si expertize a Segula Technologies se adreseaza principalelor sectoare economice: auto, aeronautic, naval, energie, telecomunicatii, banci, asigurari...
Proiectul nostru de intreprindere se articuleaza in jurul unei exigente permanente a calitatii serviciilor si a reactivitatii. A face parte din echipa Segula inseamna a participa la proiecte de anvergura in cadrul unei culturi a inovatiei, a schimbului si a valorificarii know-how-ului