ASISTENT SOCIAL – FUNDATIA SENSIBLU

SENSIBLU SRL

17-10-2008 | EXPIRA LA 23-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Rol: Desfasurarea, in cadrul programului “CASA BLU”, a activitatilor de consiliere sociala a femeilor victime ale violentei domestice, in scopul mentinerii, refacerii sau dezvoltarii capacitatilor individuale pentru depasirea situatiei de violenta domestica.

Responsabilitati:
Centrul de consiliere
Evalueaza initial situatia beneficiarei cu scopul de a identifica nevoile individuale si motivatia persoanei de a beneficia de serviciile acordate in cadrul programului.
Efectueaza anchetele sociale in scopul evaluarii situatiei de violenta domestica in care se gaseste beneficiara.
Elaboreaza, cu acordul scris al beneficiarei, planul de interventie individualizat, plan de interventie care cuprinde masurile necesare solutionarii situatiei de violenta, si incheie contractul de acordare de servicii sociale.
Elaboreaza propunerile privind acordarea serviciului adapost beneficiarelor solicitante.
Sprijina beneficiara, conform planului de interventie elaborat, in realizarea demersurilor necesare obtinerii drepturilor sociale, pe langa institutii si alte servicii publice specializate, respectiv acorda sprijin in gasirea unui loc de munca, a unei locuinte cu chirie, a unui medic de familie, a unei forme de invatamant pentru beneficiara sau copil
Participa la sedintele de cazuri impreuna cu psihologul si consilierul juridic, precum si la celelalte sedinte.
Intocmeste documentele legate de activitatea sa respectiv, completeaza fisele de consiliere si monitorizare, completeaza fisele de consiliere telefonica, intocmeste lista de asteptare pentru beneficiarele care solicita serviciul adapost, intocmeste diferite adrese si adeverinte pentru beneficiare.
Monitorizeaza si evalueaza serviciile sociale acordate.
Completeaza sau revizuieste, pe baza rezultatelor reevaluarii, planul de interventie individualizat, cu consimtamantul scris al beneficiarei.
Sesizeaza institutiile abilitate, atunci cand, in interventia sa, constata faptul ca un copil se afla in mod evident intr-o situatie de risc ce pune in pericol securitatea si dezvoltarea sa normala.
Mentine legatura cu organizatiile partenere ale Fundatiei, cu institutiile si organizatiile de profil.

Centrul de recuperare
Planifica si coordoneaza activitatile zilnice si saptamanale desfasurate in adapost.
Desfasoara sedintele administrative cu beneficiarele rezidente in adapost.
Participa la diferitele actiuni organizate in cadrul Fundatiei Sensiblu.
Organizeaza diferite evenimente pentru beneficiarele aflate in asistenta Fundatiei, cu sprijinul celoralti membri ai echipei.


CERINTE

Studii superioare de asistenta sociala
Experienta in lucrul cu femeile si copiii victime ale violentei domestice – minim 1 an
Excelente abilitati de relationare, comunicare si consiliere
Capacitatea de a lucra intr-un mediu solicitant
Grad de autonomie ridicat dar si adaptabil lucrului in echipa
Carnet conducere categ.: B
Cunostinte PC: MS Office – nivel mediu


DESCRIEREA FIRMEI

A&D Pharma este cel mai mare grup farmaceutic din Romania care include compania Mediplus – lider national in distributie de produse farmaceutice si parafarmaceutice, Sensiblu – cel mai mare lant de farmacii cu acoperire nationala din Romania si fundatia Sensiblu ce se implica activ in proiecte sociale.
Suntem compania in care pasiunea, creativitatea si perseverenta te conduc spre performanta. Iti oferim un mediu provocator si dinamic in care te poti dezvolta alaturi de echipe de succes si unde tu stabilesti masura impactului pe care il poti avea!
Accepta provocarea de a face diferenta impreuna!