Asistent radiologie

S.C. YTS-Dental View S.R.L

09-10-2012 | EXPIRA LA 11-10-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati: Efectueaza procedurile de radiologie si imagistica dentara (radiografii intraorale sau extraorale, tomografii computerizate, seturi ortodontice) la recomandarea medicului. Informeaza si pregateste pacientul, in vederea efectuarii radiografiei, asigurandu-i acestuia cele mai bune conditii de igiena si confort fizic si psihic. Verifica completarea de catre pacient a consimtamantului de expunere la radiatii ionizante si se asigura de arhivarea acestuia conform procedurii interne. Asigura radioprotectia pacientului conform procedurilor interne si a legislatiei in vigoare.


CERINTE

Cerinte pentru candidatul ideal:
Studii de specialitate (absolventa de scoala postliceala de radiologie sau asistent medical generalist, cu minim un an experienta in radiologia dentara);
Cunoştiinţe bune de operare calculator;
Bune capacitati de organizare si promptitudine in realizarea sarcinilor de serviciu;
Atitudine pozitiva, responsabilitate si seriozitate;
Profesionalism si implicare pe termen lung.
Abilitati de comunicare si relationare cu pacientii;
Adaptabilitate la lucrul in echipa;


BENEFICII OFERITE

Salariu atractiv
Mediu de lucru deschis cu oportunitati de dezvoltare atat pe plan profesional cat si personal
Programe de training specializate
Program si conditii de lucru flexibile
Lucru cu echipamente medicale noi si de inalta performanta


DESCRIEREA FIRMEI

Dental View este prima retea de centre de imagistica dentara digitala din Romania, avand servicii si echipamente ce raspund celor mai inalte standarde. Pe langa aparatura ultramoderna de care dispun, la clinicile DentalView lucreaza o echipa de profesionisti orientata spre confortul pacientilor si satisfactia medicilor si clinicilor partenere.
Reteaua Dental View cuprinde doua clinici - in Piata Muncii si pe Bld. Aviatorilor - la care atat medicii, cat si pacientii pot beneficia de o gama completa de servicii de radiografie si tomografie dentara 3D.