Asistent project manager

HPDI

09-10-2008 | EXPIRA LA 15-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem o companie de recrutare care angajam pentru clientul nostru, o companie de organizari evenimente, 2 persoane pentru a ocupa postul de asistent project manager.
Programul va fi flexibil, dinamic, concentrat in jurul proiectelor specifice( organizari lansari de carte, auto, festivitati, etc). Calitatile de negociator vor reprezenta un plus, intrucat relatia cu furnizorii reprezinta una din principalele atributii.

Printre principalele atributii, sunt implicarea in coordonarea eficienta a proiectelor, urmarind indeaproape parametrii de timp si bani, suportul acordat project managerului acolo unde este nevoie.


CERINTE

Persoana pe care o cautam trebuie sa aiba aptitudini de organizare, sa fie orientata catre performanta si rezultat. Experienta de asistent/manager proiect vor reprezenta un mare avantaj in decizia finala de angajare.


BENEFICII OFERITE

Oferta contine un pachet salarial motivant, precum si un sistem de bonusare bazat pe performanta.Celelalte beneficii constau in asigurare de sanatate, telefon mobil, si platirea costurilor de intretinerii a masinii in cazul in care angajatul are masina.


DESCRIEREA FIRMEI

Companie de recrutare, cercetari de piata, direct search, training, b2b.