ASISTENT PROIECTE

membru RTC Holding

18-12-2006 | EXPIRA LA 24-12-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Organizarea de evenimente specifice fundatiei centralizari, rapoarte
- Evidenta contabilitate primara
- Supervizarea derularii proiectelor
- Gestionarea relatiei cu furnizorii si colaboratorii
- Gestionarea alocarii bugetului pe fiecare tip de activitate si intocmirea bugetului anual


CERINTE

Daca indepliniti urmatoarele criterii, va invitam sa faceti parte din echipa noastra:
- Studii medii finalizate
- Experienta in contabilitate primara ¿ minim 1 an
- Operare PC: Word, Excel, Internet ¿ nivel avansat
- Capacitate de organizare si planificare
- Persoana dinamica, atitudine proactive
- Disponibilitate de deplasare (in tara)


BENEFICII OFERITE

- Program flexibil
- Posibilitatea dezvoltarii unei cariere intr-un mediu profesionist
- Pachet salarial atractiv


DESCRIEREA FIRMEI

Pe o piata dominata de companii multinationale, RTC Holding reprezinta unul din putinele grupuri comerciale mari in proprietate romaneasca, un holding cu mai mult de 65 de companii, lider pe zona de birotica-papetarie (Office Express), cargo-curierat (TCE) si retail produse media (Diverta).
Pentru RTC Holding, 2005 a insemnat aniversarea a 15 ani de activitate pe piata romaneasca si o strategie de expansiune puternica pe mai multe segmente de piata printr-o politica de achizitii spectaculoase: Grupul Best, Sistec, Simtech Datacom, ProCa si nu in ultimul rind distribuitorul de carte ProNoi.
RTC Holding a infiintat, in prima jumatate a anului 2005, Fundatia RTC, care isi are ca scop cresterea nivelului de cultura si civilizatie al societatii in care traim. La fel de importanta este si componenta de identificare si sprijinire a copiilor cu potential, dar lipsiti de posibilitati materiale.
In 2006 Fundatia RTC a implicat in proiectele sale mii de copii din toata lumea. O recunoastere a lucrului bun realizat pina acum de catre Fundatie a venit din partea gigantului American ORACLE. Pe 11 aprilie s-au stabilit primele conditii ale unui program adresat bineinteles copiilor, in care Fundatia RTC si Oracle Romania sunt parteneri. Aceasta actiune se adreseaza copiilor cu virsta intre 8 si 9 ani si are ca tema comunicarea online prin intermediul calculatorului. Se numeste ¿think.com¿ si se va desfasura in spatiile IT din magazinele Diverta.