ASISTENT MANAGER - limba germana

Nefertiti Human Capital Consulting

13-11-2007 | EXPIRA LA 13-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o prestigioasa companie cu capital german ce faciliteaza, prin intermediul produselor sale, recuperarea morfofunctionala si reintegrarea sociala a persoanelor cu amputatii de membre. Cu reprezentante proprii in 36 de state si cu reprezentanti indirecti in peste 140 de tari acopera toate continentele lumii, punand a dispozitia celor interesati proteze mioelectrice si functional estetice. Pe langa produsele traditionale grupul german a mai pus bazele a 4 noi divizii :
- healthcare (ofera solutii de deplasare si aparate/componente ce se pot aplica mijloacelor de deplasare clasica - gen bicicleta)
- plastics, (produse ce faciliteaza adaptarea mijloacelor de deplasare automotorizate la nevoile persoanelor cu dizabilitati)
- consultanta tehnica
- fundatie umanitara

In Romania reprezentanta se afla in stadiul de start-up , de aceea este necesara o echipa formata din profesionisti ce cunosc foarte bine piata de specialitate si care pot invata in timp record specificatiile fiecarui produs, facilitatile acestuia si limitele de utilizare.

- traducerea de documente destinate managerului;
- organizarea agendei managerului;
- filtrarea apelurilor telefonice si redistribuirea acestora catre departamentele abilitate
- organizarea deplasarilor general managerului;
- realizarea mapei de documente pentru semnat;
- coordonarea realizarii mapelor de prezentare si a implementarii politicii de marketing a grupului in Romania
- organizarea training-urilor si sedintelor echipei
- elaborarea de documente specifice
- etc


CERINTE

- seriozitate maxima, respect pentru confidentialitate
- automotivare, independenta, inteligenta peste medie
- dedicare, om de echipa dar cu abilitati de leader
- putere de convingere, abilitati de comunicare si negociere
- abilitatea de a lucra cu mai multe proiecte in paralel
- capacitate de invatare temeinica si rapida
- LIMBA GERMANA - AVANSAT


DESCRIEREA FIRMEI

NEFERTITI Human Capital Consulting iti garanteaza deplina confidentialitate a datelor trimise, lucreaza alaturi de tine la alegerea/schimbarea/consolidarea carierei, iti prezinta in timp real toate oportunitatile ivite in portofoliul sau, iti prezinta fiecare job in parte fara a ascunde nici un inconvenient legat de acesta. Trimite-ne CV-ul tau si lasa consultantii nostri sa lucreze pentru tine. Alaturi de Nefertiti Human Capital Consulting nu pierzi nimic (nici macar timp - te invitam la interviu doar dupa ce iti prezentam telefonic job-ul si ne asiguram ca esti interesat de el) dar primesti consultanta unor specialisti fara a face alt efort decat sa te prezinti la un interviu.

www.nefertiti-hcc.ro