asistent manager

sc expert door solution srl

14-07-2011 | EXPIRA LA 13-08-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

-facturare in program facturis
-arhivare documente
-mentinere relatii cu clienti interni si furnizori externi


CERINTE

-experienta in facturare
-cunostinte operare calculator(Word,Excel,Power Point etc)
-limba engleza avansat scris si vorbit


DESCRIEREA FIRMEI

Expert Door Solution SRL este o companie nou infintata in 2010, cu capital privat integral autohton. Societatea are ca domeniu de activitate comercializarea, livrarea si montarea sistemelor de inchidere profesionale pe piata constructiilor.

Astfel societatea noastra se adreseaza atat domeniului industrial, office cat si celui rezidential.

Cele 3 segmente includ urmatoarele grupe de produse:

Domeniul Industrial ofera solutii complete de echipare de la usi sectionale, usi rezistente la foc, usi frigorifice, usi rulou, usi cu deschidere rapida, usi pliante, usi glisante pana la sistemele de andocare (egalizatoarele de rampa hidraulice sau manuale, basculante sau telescopice, stationare sau glisante) si sisteme de obturatoartele termice. Grupa mai cuprinde sistemele de imprejmuire tip gard, automatizarile pentru porti, si sisteme de control acces cu bariere.

Domeniul Office include usi lemn pe toc lemn sau metallic, usi rezistente la foc, usi automate glisante si rotative pentru acces, interconditionari si sisteme de acces in garaje, compartimentari grupuri sanitare, compartimentare a spatiilor tip open space cu pereti mobili izolati fonic placati cu lemn sau pereti mobili din sticla.

In ceea ce priveste domeniul residential, putem furniza o gama larga de usi din lemn de interior, usi de acces de inalta siguranta, usi de garaj automatizate interconditionate cu porti dotate cu motoare comandate cu telecomenzi, comenzi numerice sau amprenta digitala.

Solutia oferita, livrata si montata de Expert Door Solution, are ca finalitate un produs profesional cu perioada de garantie inclusa cat si perioada post garantie oferita prin incheierea de contract de mentenanta.