Asistent Manager

S.D. Consult

04-04-2011 | EXPIRA LA 04-05-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitate si obiectul principal:
- Asistarea Directorului General

Obiective si responsabilitati secundare:
- Activitati ce tin de comunicarea intra si inter departamentala - in special comunicare interna scrisa prin intermediul documentelor.


CERINTE

- Absolventa studii medii sau superioare.
- Limba germana si engleza la nivel mediu-avansat - in special limba germana la nivel conversational, scris si citit - foarte bine. (***Cerinta absolut obligatorie)
- Abilitati operare PC: suita Office, Internet Explorer sau alte browsere de internet, experienta in operare in softuri de tip ERP.
- Abilitati de operare cu fax, imprimanta si xerox.
- Capacitate de concetrare a atentiei in conditiile unui volum mare de sarcini, orientare catre detaliu si rezistenta la factori stresori.
- Persoana determinata cu bune abilitati de comunicare, organizare si planificare si cunostinte de protocol institutional.
- Capacitate de adaptare la medii multi-culturale si stiluri de lucru diferite.


BENEFICII OFERITE

- Salarizare fixa + bonuri de masa.
- Bonificatii anuale in functie de indicatorii de performanta atinsi la nivel de companie.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de recrutare si selectie personal.

'Proiectele de recrutare si selectie sunt manageriate cu multa pasiune si consideratie fata de nevoile clientilor si ale candidatilor. Va putem oferi solutii valabile, pentru ocuparea unor posturi specializate, greu de acoperit, din cadrul companiei dvs.. Veti gasi in noi un partener transparent, ce actioneaza analitic si insistent, in atingerea obiectivelor de comun acord stabilite. Credem in ceea ce facem, motivati fiind, in primul rand intrinsec, si doar in plan secund pentru aprecierea materiala."
Daniel Sofrone - Senior Recruiter & Consultant