ASISTENT MANAGER

CONFIDENTIAL

27-11-2008 | EXPIRA LA 03-12-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Job: asista Directorul General in activitatile de vanzari, relatii cu clientii. Elaboreaza oferte de pret si urmareste evolutia acestora pana la finalizarea tranzactiei. Intocmeste documente pentru diferite proiecte finantate fie prin leasing sau credite bancare, fie prin fonduri structurale. Mentine legatura cu clientii, cu unii dintre furnizori, cu reprezentantii revistelor de specialitate pentru publicitate. Organizeaza participarea firmei la targuri si expozitii de profil.


CERINTE

Persoana motivata, ambitioasa, dornica de a se perfectiona. Student(a) sau absolvent(a) de studii de comert sau marketing. Cunoscator de limba engleza scris-citit foarte bine, franceza si germana reprezinta un avantaj. Cunostinte bune de PC (Word, Excel, PowerPoint. Access reprezinta un avantaj). Posesor de permis de conducere cat B. Disponibil pentru deplasari in tara si in strainatate.


BENEFICII OFERITE

Salariu atractiv. Pachet salarial negociabil.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma importa direct - in special din UE - masini agricole si utilaje. Societate comerciala cu capital mixt, existenta pe piata din anul 1998. Furnizor de masini si utilaje agricole, piese de schimb si service