Asistent Manager

Farmaciile REMEDIO

14-12-2007 | EXPIRA LA 13-01-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asigura suport administrativ Managerului General, realizand lucrari curente specifice activitatii de secretariat si prelund sarcini delegate de catre conducere:
- redacteaza corespondenta;
- realizeaza traduceri;
- efectueaza unele formalitati financiare;
- preia si transmite apelurile telefonice;
- sorteaza corespondenta;
- efectueaza activitatile de protocol;
- realizeaza situatii


CERINTE

- studii medii/superioare an terminal
- cunostinte utilizare PC, facturare;
- abilitati de comunicare.


DESCRIEREA FIRMEI

Lan¿ul de farmacii Remedio face parte din Montero Grup ¿i are ca ac¿ionari familia Tudorache ¿i fondul de investi¿ii Pharma Investment (Islanda).
Prima farmacie Remedio a fost deschis¿ în anul 1991 în Bucure¿ti de c¿tre familia Tudorache.
La ora actual¿ Remedio are un num¿r de 58 de farmacii situate în ora¿ele: Bucure¿ti, Bihor, Br¿ila, Gala¿i, Sibiu, Timi¿oara, Ia¿i, Giurgiu, Constan¿a ¿i Bra¿ov.

Lan¿ul de farmacii Remedio a încheiat anul 2006 cu o cifr¿ de afaceri de 19 milioane euro iar pentru anul acesta estimeaz¿ o cre¿tere organic¿ de 25% pentru cele 58 de unit¿¿i existente.

Pe termen mediu ¿i lung, Remedio î¿i propune un ritm de cre¿tere accelerat în ceea ce prive¿te num¿rul de farmacii. Astfel pân¿ la sfâr¿itul anului 2007 vor fi deschise noi farmacii ajungând la 75 de unit¿¿i iar pân¿ în 2009 planul de dezvoltare prevede un num¿r de aproximativ 300 de farmacii.

Unul din elementele esen¿iale ale procesului de dezvoltare ¿i schimbare a imaginii este legat de partea de servicii ¿i programe care s¿ acopere nevoile întregii familii. Au fost create, pentru prima dat¿ în România, servicii speciale atât pentru m¿mici ¿i bebelu¿i – Col¿ul de sarcin¿ cu produse unice pe pia¿a româneasc¿ – dar ¿i servicii destinate preven¿iei în care sunt incluse remediile naturiste sau programele de m¿surare a colesterolului. De asemenea, categoria de produse dermocosmetice va fi îmbog¿¿it¿ cu game ¿i servicii noi.