ASISTENT JURIDIC

Group Queen Monaco

10-03-2008 | EXPIRA LA 09-04-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Persoana care va ocupa aceasta pozitie va fi subordonata Consilierului Juridic, si va fi implicata atat in activitatea juridica a Group Queen Monaco, cat si in activitatea de marketing a Fundatiei Lumina Sperantei (sustinuta de Group Queen Monaco)
- Responsabilitati in domeniul juridic: contributie la elaborarea de contracte, documentare legala, mentiuni Registrul Comertului, etc.
- Responsabilitati de marketing: alcatuirea unei liste de societati comerciale- potentali sponsori; contactarea lor; campanii de presa pentru promovarea Fundatiei; se ocupa de afisele pentru promovarea Fundatiei, etc
- Diverse alte activitati de secretariat


CERINTE

- Tanar absolvent al Facultatii de Drept sau al Facultatii de Stiinte Politice
- Entuziasm, spirit proactiv
- Avantaj: cunostinte foarte bune de limba engleza
- Excelente abilitati de comunicare si negociere
- Avantaj: carnet de conducere


DESCRIEREA FIRMEI

Group Queen Monaco este una dintre cele mai reprezentative companii de distributie pentru bunurile de larg consum, cu o experienta in distributie de peste 10 ani de zile. Avand o retea bine organizata si dezvoltata in toata tara, portofoliul de clienti se extinde rapid. Compania detine un portofoliu impresionat de branduri proprii, alaturi de brandurile recunoscute cum sunt Master Foods, Red Bull.

Pentru mai multe informatii despre Queen Monaco, puteti accesa site-ul www.queenmonaco.ro.