Asistent in brokeraj in asigurari cu salariu fix, part-time

partener pint.ro (fostul rca-ieftin.ro)

02-07-2017 | EXPIRA LA 04-07-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Salut!

Avem nevoie de tine pentru agentia noastra de asigurari din centrul comercial Vitantis. Programul este unul part-time, insemnand 20 ore lucrate pe saptamana. Programul de lucru il vei alege tu la angajare. Aceste 20 ore saptamanale se pot lucra astfel:
- fie doar in weekenduri, Sambata si Duminica de la 09:00 la 19:00;
- fie alternativ, un weekend se lucreaza, urmatorul nu, iar in saptamana in care NU se lucreaza weekendul, programul de lucru este acoperit de Luni pana Vineri de la ora 16:00 la 20:00.

Ce presupune acest post?
Iti vei desfasura activitatea in agentia noastra, raspunzand la solicitarle clientilor privind emiterea de oferte si polite de asigurare: RCA, casco, asigurari de locuinta, asigurari de calatorie sau chiar pentru raspundere profesionala sau sanatate. Emiterea ofertelor si a politelor, incasarea banilor si mentinerea relatiei cu clientii presupune nu numai pregatire profesionala, ci si responsabilitate, atentie, receptivitate si empatie pentru identificarea corecta a nevoilor clientilor.

Prima zi de lucru va fi 24 Iulie 2017.


CERINTE

- minimum diploma de BAC;
- sa iti placa sa socializezi si sa fii un bun ascultator/ascultatoare;
- sa fii o persoana punctuala, responsabila si atenta;
- sa iti placa sa inveti lucruri noi;
- sa stii sa te faci apreciat/-a;


BENEFICII OFERITE

Contractul individual de munca va fi incheiat pe perioada nedeterminata. Salariul net lunar este 700 lei pentru 20 ore lucrate saptamanal. Programul de lucru il alegi tu dintre cele doua variante propuse.
Pe langa salariu se ofera si bonus de realizare al target-ului, intre 100 lei si 500 lei, bonus ce se poate acorda lunar,


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem parteneri pint.ro (fostul rca-ieftin.ro), cel mai important portal de asigurari RCA.

rca-ieftin.ro si-a inceput activitatea in anul 2006 fara prea multe resurse insa cu mult entuziasm si dorinta de munca.
In anul 2009 societatea a fost inmatriculata in registrul brokerilor de asigurare iar in anul 2010 site-ul www.rca-ieftin.ro a castigat premiul I la sectiunea Turism-Servicii din cadrul Galei Premiilor e-Commerce 2010, distinctie care ne onoreaza si care ne motiveaza sa fim mai buni in fiecare zi. In tot acest timp, peste 100.000 clienti au beneficiat de serviciile noastre si ne-au recomandat cu incredere prietenilor. Incepand cu 2015 ne poti gasi si pe www.pint.ro.
Obiectivul nostru este sa cream locul unde soferii pot gasi usor tot ce au nevoie pentru ei si masinile lor, locul unde au parte de o experienta grozava, unde primesc mai mult decat se asteapta!