ASISTENT DIRECTOR DEZVOLTARE - piata de capital

Prime Transaction SA

20-09-2007 | EXPIRA LA 20-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

In calitate de Asistent al Managerului de Dezvoltare, obiectivul tau va fi sa asiguri suport pentru administrarea eficienta a retelei teritoriale de agentii.

Jobul presupune deplasari periodice in tara pentru supravegherea activitatii agentiilor companiei, constatarea sau receptionarea problemelor cu care acestea se confrunta si gasirea de solutii pentru rezolvarea lor in limita competentelor postului.

Alte atributii ale postului sunt: efectuarea de rapoarte periodice privind activitatea si rezultatele agentiilor teritoriale, propunerea de solutii pentru cresterea eficientei si implementarea deciziilor Directorului de dezvoltare in aceste agentii.


CERINTE

Pentru a pune in aplicare cu succes strategia noastra de dezvoltare teritoriala avem nevoie de o persoana organizata, dinamica, atenta la detalii, cu spirit de initiativa care sa asigure suportul necesar pentru administrarea eficienta a agentiilor din tara.

Viitorul nostru coleg va trebui sa fie absolvent de studii superioare de profil economic, posesor de permis categoria B si un bun administrator de resurse. Loialitatea, integritatea si spiritul de echipa sunt calitati care trebuie sa faca parte din profilul candidatului ideal.

Daca indeplinesti toate conditiile de mai sus si ai o pasiune pentru domeniul piatei de capital, dorim sa te avem in echipa.


BENEFICII OFERITE

Pentru pasiunea si rezultatele tale Prime Transaction iti ofera un salariu motivant, cursuri de pregatire profesionala si dezvoltare a abilitatilor. In plus, ai sanse reale de promovare intr-o companie care este deja un nume consacrat in domeniu.


DESCRIEREA FIRMEI

PRIME TRANSACTION S.A. este o societate de servicii de investitii financiare prezenta pe piata de capital din Romania din anul 1997. Membru al Asociatiei Brokerilor si actionar al S.C. Bursa de Valori Bucuresti S.A. si al S.C. B.M.F.M. S.A. Sibiu, PRIME TRANSACTION si-a consolidat pozitia pe piata de capital, de-a lungul timpului prin profesionalism, promptitudine si inovatie, reusind astfel sa raspunda exigentelor clientilor.

Citeste mai multe despre noi la:
www.primet.ro