Asistent Contabil

Vodanet Media

23-10-2007 | EXPIRA LA 22-11-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ne bucuram ca te intereseaza oportunitatea oferita de noi!

Cautam o persoana inteligenta, responsabila si cu simtul umorului care sa se alature echipei Vodanet Media in pozitia de Asistent Contabil. Asteptam ca noul nostru coleg/noua noastra colega sa contribuie la misiunea departamentului financiar-contabil de a alcatui si transmite situatii economico-financiare corecte si in deplin acord cu legislatia privind performantele companiei.

Printre responsabilitatile noului nostru coleg se afla gestiunea documentelor contabile, completarea rapoartelor de evidenta contabila, intocmirea documentelor justificative, relatia cu institutiile financiare ale statului.


CERINTE

Daca ai absolvit o institutie de invatamant cu profil economic si ai acumulat cel putin un an de experienta in domeniul financiar-conatbilitate esti un candidat eligibil pentru noi. In plus, orice membru al echipei noastre trebuie sa fie neaparat un bun comunicator, customer oriented, organizat si pozitiv.

Crezi ca cele de mai sus te descriu in cea mai mare masura? Vei gasi aici mediul propice pentru a-ti dezvolta abilitatile, contribuind la cresterea ta profesionala si personala intr-un mod original si lipsit de constrangerile unui job traditional.


BENEFICII OFERITE

Vei beneficia alaturi de noi de un mediu de lucru extrem de placut si dinamic, cu oameni tineri si pasionati si de oportunitati de dezvoltare a carierei intr-o companie aflata in plina crestere.


DESCRIEREA FIRMEI

Vodanet s-a nascut din pasiunea si ambitia unei echipe tinere care a decis ca publicitatea on-line are un viitor in Romania si a depus toate efoturile pentru a reusi sa se impuna pe piata.
Calitatea pe care o apreciem cel mai mult la angajatii nostri este disponibilitatea de a invata. Web publishing-ul si publicitatea on-line sunt domenii noi, in care specialistii sunt in formare si de aceea noi am ales sa ne formam propriii specialisti. Ne plac oamenii care accepta provocari si sunt dispusi sa munceasca atat cat este necesar pentru a realiza lucruri remarcabile.