ASISTENT COMERCIAL- PRODUCTIE PUBLICITARA

ABC Human Capital

24-03-2011 | EXPIRA LA 23-04-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Companie de productie publicitara ce ofera pe acest segment de piata produse la cele mai inalte standarde calitative, isi dezvolta echipa din Bucuresti.

Descrierea postului
Asigurarea interfatei intre clienti, echipa de vanzari si firma
Transmiterea de oferte catre clienti (posta, fax, e-mail)
Realizarea de baze de date cu clienti potentiali
Preluarea apelurilor telefonice, a corespondentei, mail-urilor
Realizarea rapoartelor (rapoartele de activitate ale agentilor, rapoartele de activitate catre clienti)
Orice alte activitati care duc la atingerea obiectivelor firmei (profit si cresterea valorii firmei pe piata).


CERINTE

Experienta pe un post similar asistent vanzari, sales support - minim 2 ani (PUBLICITATE/ PRODUCTIE PUBLICITARA constituie avantaj)
Foarte bune abilitati de comunicare, usurinta in initierea si sustinerea facila a relatiilor interpersonale, spirit de initiativa, flexibil, adaptabil, capacitate de lucru in echipa, bun negociator
Abilitati bune de utilizare a calculatorului
Cunostine de limba engleza
Abilitati de analiza si planificare
Persoana energica, proactiva, orientata catre rezultate
Rapiditate si acuratete in procesarea comenzilor
Eficienta, capacitate de a asimila permanent cunostinte noi.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial motivant, posibilitati de dezvoltare a carierei.


DESCRIEREA FIRMEI

Furnizam solutii extinse pentru proiecte de Resurse Umane inca din 2005. Adaptam cu succes noile tendinte in domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.

Munca noastra include solutii bazate pe analize si experienta, programe de implementare a strategiilor de retentie si motivare personal adaptate fiecarui partener, analize complete ale profilurilor candidatilor, selectia strategiei optime pentru implementarea fiecarui proiect, evaluarea si monitorizarea eficientei solutiilor propuse.

Aceasta se traduce in programe inteligente sustinute prin baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si head-hunting.

Misiune: sa contribuim la indeplinirea obiectivelor partenerilor nostri prin abordarea celui mai important capital al oricarei companii; cel intelectual!