ASISTENT BALNEO-FIZIOTERAPIE

AIS PRODIMPEX

22-03-2011 | EXPIRA LA 21-04-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul ofertat solicita cunoasterea si efectuarea procedurilor specifice de recuperare fizioterapie:
- curenti interferentiali
- ultrasunete
- ultrascurte
- magnetodiaflux
- laser
- bai galvanice
- dus subacval


CERINTE

-Absolvent postliceala cu specialitatea Asistent medical cu specialitatea in Balneo-fizioterapie-masaj
-Se solicita o experienta minima in efectuarea procedurilor specifice pentru partea de fizioterapie,cunoasterea principiilor minimale de functionare a aparaturii medicale cu care sunt efectuate procedurile de recuperare.
-Atitudine respectuoasa fata de pacient
-Respectarea orarului de munca si efectuarea corecta cu responsabilitate si constiinciozitate a procedurile de fizioterapie care se aplica pacientilor


BENEFICII OFERITE

Postul este ofertat de AIS CLINICS & HOSPITAL, o clinica cu dotari ultramoderne si performante de ultima generatie, aparatura din dotare este cu echipamente si aparatura BTL.
Oferta salariala se va discuta la momentul interviului in mod confidential la sustinerea interviului care va avea loc cu presedintele Grupului AIS.


DESCRIEREA FIRMEI

AIS GRUP-AIS PRODIMPEX este o companie medical farmaceutica infiintata in anul 1991 ce reuneste un grup de firme ce activeaza in domeniu medical farmaceutic.
Obiectul de activitate al grupului de firme il reprezinta productia substante chimice ce intra in necesarul companiilor producatoare de medicamente.Un alt obiect de activitate il reprezinta distributia de medicamente in retelele de farmacii deja existente si vanzarea directa de medicamente in farmaciile proprii.Firma Ais ofera din 2004 prin compania sa AIS CLINIC servicii si analize medicale complete in : Endocrinologie,Hematologie,Oncologie,Oftalmologie,ORL,Neurologie,Obstretico-ginecologie,Pediatrie,Urologie,Medicina Interna,Ortopedia,Deramato-Venerologie,Psihiatrie,Boli nutritie si Diabet zaharat,Gastroentorologie,Cardiologie,Reumatologie,Balneofizioterapie,Medicina muncii,Medicina de familie