Asistent Back Office (part-time)

Intercapital Invest SA

01-10-2007 | EXPIRA LA 31-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Intercapital Invest angajeaza asistenti back office pentru sediul central din Bucuresti. Pozitia este temporara (pe o perioada de aproximativ 3 luni, cu posibilitatea prelungirii), in regim part-time, si este adresata studentilor la facultati cu profil economic din Bucuresti.

Profilul activitatii include organizarea si gestionarea arhivei de documente a companiei, activitati de arhivare si raportare. Pozitia oferita poate reprezenta un pas de pornire intr-o viitoare cariera pe piata de capital sau in domeniul serviciilor financiare pentru persoanele interesate de aceste domenii.


CERINTE

Posturile se adreseaza studentilor la facultati cu profil economic din Bucuresti, sau absolvenitilor acestora.


BENEFICII OFERITE

Oferim un mediu de lucru placut intr-unul din cele mai interesante sectoare ale economiei si un pachet salarial atractiv bazat pe experienta, performante si realizari.

Pentru a aplica te invitam sa trimiti un CV si o scrisoare de intentie prin email la adresa cariera@intercapital.ro sau prin fax la numerele 222 8731 sau 222 8744. Te rugam sa mentionezi in scrisoarea de intentie pozitia pentru care aplici. Candidaturile care nu respecta aceste cerinte nu vor fi luate in considerare.

Alatura-te uneia din cele mai dinamice echipe de pe piata de capital. Te asteptam!


DESCRIEREA FIRMEI

Societate de Servicii de Investitii Financiare - investitii in actiuni, obligatiuni, derivate, fonduri. Detalii pe www.intercapital.ro.