ASISTENT ADMINISTRATIV SITE

ISS Facility Services

15-02-2009 | EXPIRA LA 21-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Jobul urmeaza a fi desfasurat la una din locatiile HP in Pipera, Bucuresti, fiind parte din serviciile externalizate prestate de ISS pt locatiile HP.

principalele sarcini vor consta din:

- taskuri adminsitrative si de organizare documente
- tinerea evidentei si documentarea tuturor serviciilor prestate in site, prin intocmirea unui dosar pt fiecare si urmarirea procesarii si arhivarii tuturor documentelor si actelor inregistrate
- urmarirea proceselor verbale intocmite, a datelor de facturare, arhivare si urmarire comenzi, etc
- actioneaza ca intermediar intre departamente, si intre reprezentantii ISS si cei ai clientului,conform contractului
- introducere, procesare, urmarire, editare, inchidere situatii, documente, dosare; managementul documentelor ISS on site


CERINTE

- are studii cel putin medii, preferabil superioare
- foarte analitic, cu mare atentie la detalii
- capacitate buna de autoorganizare si persoana foarte meticuloasa
- capabil(a) sa lucreze sub presiunea timpului si sa respecte deadline-uri
-cunoscator limba Engleza nivel foarte bun, inclusiv scris
-energic, serios, care invata rapid si doreste sa creasca si sa se dezvolte in cadrul companiei
-experienta anterioara min 1 an pe o pozitie administrativa similara
-foarte bune abilitati de comunicare interna interdepartamentala si externa (resposabil de a mentine relatii cu toti reprezentantii ISS de contract si subcontractori de servicii etc)
-opereaza PC foarte bine (lucreaza frecvent cu Word, Excel si cu software de inregistrare documente intern)


BENEFICII OFERITE

Oferta: salariu negociabil in functie de profil si nivel experienta; bonuri masa, bonusuri, beneficii; program de lucru full time sau parttime; oportunitatea de a lucra in mediu placut, provocator, in conditii bune, unde exista sansa de invatare si dezvoltare, evolutia intr-o companie multinationala cu standard ridicat si care creeaza sanse de promovare pt angajatii sai.


DESCRIEREA FIRMEI

ISS a intrat pe piata romaneasca in anul 1994 si este acum unul dintre cei mai mari furnizori de servicii integrate de Facility Management pe piata din Romania,cu un numar de peste 2500 angajati.
Intr-o continua dezvoltare si crestere dinamica pe piata din Romania, ISS Facility Services Romania este interesat de a-si mari echipa din Bucuresti prin alaturarea unei persoane energice si entuziaste pt a ocupa pozitia de ASISTENT SUPORT ADMINISTRATV. Postul este externalizat, urmand a se desfasura la sediul unuia din clientii ISS din Bucuresti. Asteptam aplicatiile celor interesati; numai candidatii preliminar selectati vor fi contactati.