Asistent(a) Departament Achizitii

BILLA ROMANIA SRL

12-07-2007 | EXPIRA LA 11-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

- studii superioare
- obligatoriu limba germana si engleza
- minte analitica
- rezistenta la stres
- fara experienta


DESCRIEREA FIRMEI

În România, EUROBILLA este reprezentat¿ de lan¿ul de supermagazine BILLA, lider al pie¿ei române¿ti en detail de produse alimentare ¿i de larg consum.

Din februarie 1999, când a avut loc deschiderea primului supermagazin în Bucure¿ti, BILLA s-a str¿duit în permanen¿¿ s¿ satisfac¿ cele mai exigente cerin¿e ale clien¿ilor s¿i. Prin utilizarea unei tehnologii moderne ¿i a unei organiz¿ri riguroase, BILLA reu¿e¿te s¿ ating¿ un volum mare de vânz¿ri, s¿ î¿i asigure în permanen¿¿ o bun¿ cot¿ de pia¿¿ ¿i s¿ se dezvolte permanent.

În prezent re¿eaua de supermagazine BILLA num¿r¿ 20 filiale în întreaga ¿ar¿. Fiecare supermagazin, cu o suprafa¿¿ de vânzare între 1000 ¿i 2400 mp, cu peste 200 de locuri de parcare ¿i peste 10.000 de produse ofer¿ locuitorilor din Bucure¿ti, Ploie¿ti, Arad, Timi¿oara, Cluj, Deva, Constan¿a, Gala¿i, Craiova, Ia¿i, Br¿ila, Satu Mare, Sf. Gheorghe, Bacau si Rm. Valcea posibilitatea de a-¿i face cump¿r¿turile zilnice într-un supermagazin civilizat de talie european¿, la pre¿uri foarte avantajoase.