Arhitecti, ingineri rezistenta, ingineri instalatii electrice, sanitare, termice, ing. serviciul tehnic, ofertare, exclusiv specialitatea proiectare in constructii.

SPIRI COM SRL

21-08-2009 | EXPIRA LA 27-08-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Program de lucru permanent cu contract de munca pentru o perioada nedeterminata. Posibilitati de afirmare si promovare in cadrul firmei si perspective de realizari financiare in functie de profesionalism, calitate si eficienta.


CERINTE

Seriozitate, stabilitate, loialitate, respectarea termenelor stabilite de catre project manager.

Minim 3 ani experienta in domeniul proiectarii.
Cunostinte solide ale programelor de proiectare PC (pe specialitati : AUTOCAD, ARHICAD, ROBOT MILLENIUM, ETABS SOFTEH, DOCLIB, COREL, BRICSCAD PACHET R-CAD (BETON , METAL, LEMN) + AUTOCAD.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma de proiectare cu experienta de 15 ani in domeniu ( sediul in Bucuresti) cu filiale in orasele mai sus mentionate si intentia de a deschide o noua filiala la Cluj; personal de specialitate 30 angajati (arhitecti, ingineri, economisti) avand in dotare echipamente specifice ( computere, plottere, soft-uri licentiate ).
Derulam contracte de anvergura in tara ( cu suprafete cuprinse intre 5.000mp - 25.000mp) la toate fazele ( studii de teren, SF, PAC,PT, CS, DE, asistenta tehnica).