Arhitect

VDB DYNASTY

10-03-2006 | EXPIRA LA 20-03-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Arhitect sau arhitevta cu cunostinte minime de proiectare CAD, si lucru in 3D, pentru un proiect de Ansamblu Rezidential, si alte obiecte de plan general.
Se cere o pricepere in adaptarea unor modele de piese scrise - memorii, antemasuratori, avize - editate in Word, Excel si PDF, JPEG, etc precum si interpretarea unor detalii de arhitectura pentru obiectele aflate in studiul de caz in lucru.
Se lucreaza luni-joi de la 8 la 17.00 si vineri de la 8 la 14,00 cu sediul langa Universitate. Salariul este pentru prima luna de 750 RON net, dar numai dupa ce a trecut o saptamana de proba de lucru cate 4 ore pe zi. Ulterior, daca se trece prima proba de o luna, se trece la etapa 2 de salarizare de 1000 RON. cu angajare pe perioada limitata de 6 luni. In viitor, daca exista oportunitati si pasiune, se poate ajunge la 1250 RON sau chiar mai mult cu angajare pe perioada nedeterminata..
Obligatoriu se cere prezentarea unei copii dupa Diploma de absolvire. Daca ai luat nota mai mica de 8,00 este inutil sa mai incerci.
Astept o vizita la sediu - Victor - 0722.319.214 sau, email pentru cateva exemple lucrate in AutoCAD si 3D, si altele care sunt alese de tine.
victor@dynasty.ro


CERINTE

- Lucru AutoCAD, eventual in Nemetscheck
- 3D in orice program, de preferat 3D Studio MAX, sau echivalentul de la Nemetscheck
- Adaptare rapida dupa schite tip crochiu
- Dobandirea in timp a meseriei de detailist pentru scari, acoperisuri, termo-hidroizolatii, amenajari exterioare, drumuri, peisagistica, iluminat si in general tamplarie si pereti de compartimentare.
- Delegatii scurte de o zi in tara si in Bucuresti
- Prezenta pe santier, in cadrul unor intalniri de coordonare sau faze determinante, sedinte de comandament
- Activitate de predare la termen, in conditii de lucru peste program, atunci cand se impune prin termenele de Contract - in general se poate intui din timp si se pot evita aceste situatii


BENEFICII OFERITE

- Bonuri de masa numai in perioada de angajare definitiva
- Prime de predare obiectiv, sau in functie de participare personala.


DESCRIEREA FIRMEI

CONSTRUCTII, ARHITECTURA, INSTALATII