Area sales Representative- domeniul tehnic/constructiilor (concern austriac/productie)

QLT.ro

11-11-2010 | EXPIRA LA 17-11-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Urmareste realizarea vanzarilor pe zona de care raspunde in vederea cresterii cotei de piata si evaluarea gradului de satisfacere a cererii prin deplasari zilnice pe rute stabilite in zona in care este raspunzator .
Organizeaza, coordoneaza si controleaza activitatea de vanzare si merchandising in vederea cresterii segmentului de piata pentru produsele comercializate de catre societate.
Urmareste vanzarea produselor comercializate de catre societatea, precum si incasarea contravalorii acestora .


CERINTE

Cerinte:

studii superioare de specialitate;
experienta de minim 2 ani intr-un post similar din vanzari;
cunostinte de limba engleza;
cunostinte operare PC (Windows, Microsoft Word si Excel, Internet);
permis de conducere categoria B.


BENEFICII OFERITE

- salariu fix+comision in functie de realizari;
- masina+telefon+laptop.


DESCRIEREA FIRMEI

Raporturile de afaceri promovate de noi implica acceptarea premisei ca singura modalitate de obtinere a succesului este aceea in care toate partile implicate castiga, iar acest succes nu se poate obtine dintr-o simpla joaca.
Valorile noastre sunt: Profesionalism, Inovatie, Calitate.

Consultantii si colaboratorii nostri au diferite specializari, precum: psihologie-sociologie, drept, managementul organizatiei, marketing si relatii internationale. Acestia sunt pregatiti sa initieze, sa deruleze si sa finalizeze orice tip de proiect: recrutare clasica, head-hunting, executive search in toate domeniile de activitate: FMCG, farmaceutic, constructii, domeniul tehnic, IT, turism/hoteluri, auto, media, publicitate, transport, servicii, productie, agricol, imobiliar, bancar etc.

Principala caracteristica care ne defineste ca profesionisti este usurinta de a identifica potentialul unui candidat si de a identifica capacitatea acestuia de a se integra in echipe si de a aduce plus valoare echipelor respective.