Area Sales Representative

SC LEC LAND GROUP SRL

16-03-2006 | EXPIRA LA 19-03-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Promovarea eficienta a produselor companiei.


CERINTE

Experienta in domeniul vanzarilor de minimum 2 ani.
Posesor al permisului auto categoria B


BENEFICII OFERITE

Bonusuri in functie de realizari.


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. LEC LAND GROUP S.R.L. este o companie specializata în distributia produselor sanitare de ultima generatie. Folosind experienta instalatiilor sanitare traditionale, compania noastra isi propune sa vina în întâmpinarea celor mai înalte standarde de igiena prin solutionarea neajunsurilor produselor deja existente pe piata si prin inovatii ce ne conduc stilul de viata în secolul XXI.
Capacele de toaleta igienice promovate de compania noastra; se bucura de un mare succes pe pietele internationale datorita tehnicii lor avansate, designului inovator si calitatii materiei prime folosite, toate acestea asigurând maximum de igiena cu minimum de efort. Scopul activitatii noastre este ca si consumatorii din România sa; beneficieze de avantajele acestui produs revolutionar special conceput pentru a raspunde celor mai exigente cerinte de igiena si eficienta din domeniul produselor sanitare.
În vederea realizarii scopului stabilit, compania noastra dispune de un personal calificat corespunzator din punct de vedere profesional si de o înalta tinuta morala. Instalarea, punerea în functiune si asistenta tehnica de specialitate a capacelor de toaleta; igienice sunt asigurate de personalul nostru cu maxima promptitudine si eficacitate.