AREA SALES MANAGER PENTRU AMELIORATORI DE FAINA SI PRODUSE DE PATISERIE

ABC Human Capital

07-02-2010 | EXPIRA LA 13-02-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie care se ocupa cu comercializarea de ingrediente pentru industria alimentara, reprezentand doua firme straine in Romania.
Cu o experienta pe piata de peste 15 ani, compania ofera materii prime de cea mai buna calitate celor mai mari firme din industria alimentara.
Bazata pe relatii parteneriale solide cu producatori de prim rang, si pe o echipa competenta si dinamica, compania ofera clientilor sai un portofoliu bogat de produse de calitate, in pas cu tendintele mondiale, o logistica supla si solutii operative la solicitari.


In prezent clientul nostru si-a dezvoltat portofoliul de produse pe zona panificatiei si patiseriei. In acest sens au construit noi parteneriate cu furnizori straini importanti.

RESPONSABILITATI

- Promovarea produselor firmei- amelioratori pentru faina si pentru produse de patiserie;
- Recomanda clientului cum sa folosesca ingredientele pe care el le promoveaza;
- Va mentine legatura cu clientii deja existenti si va reinnoi comenzile;
- Va identifica treptat noi retele de clienti carora sa le vanda produsele pe care el le promoveaza;
- Vizite la client si impreuna cu furnizorii externi;
- Realizarea rapoartelor de vazare catre conducere;
- Coordonarea activitatii de vanzare pe zona de S.


CERINTE

- Obligatoriu studii medii/superioare in domeniul alimentar- Cunostintele tehnice sunt esentiale;
- Experienta pe o pozitie similara, cu specializarea- ameliorare faina la mori si amelioratori pentru produse de patiserie;
- Experienta in vanzari si in contactul direct cu clientii (postul imbina cunostinte de tehnologie cu abilitati de agent de vanzare.)
- Limba engleza - nivel mediu-bun (se va pastra legatura in permanenta cu furnizorii straini);
- Carnet de conducere ctg B;
- Disponibilitate de a face delegatii in tara;
- Abilitati de planificare si organizare a activitatilor ce urmeaza a fi desfasurate;
- Excelente abilitati de comunicare si interrelationare personala, organizat, spirit de initiativa, analitic, flexibil, adaptabil, capacitate de lucru in echipa, bun negociator.


BENEFICII OFERITE

Oferta (bonusuri, beneficii):
Salariu motivant baza fixa + comision din vanzari;
Masina, telefon+ laptop;
Decontarea cheltuielilor de delegatii conform legislatiei;
Scolarizare in strainatate la producatorul ingredientelor.


DESCRIEREA FIRMEI

Furnizam solutii extinse pentru proiecte de Resurse Umane inca din 2005. Adaptam cu succes noile tendinte in domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.

Munca noastra include solutii bazate pe analize si experienta, programe de implementare a strategiilor de retentie si motivare personal adaptate fiecarui partener, analize complete ale profilurilor candidatilor, selectia strategiei optime pentru implementarea fiecarui proiect, evaluarea si monitorizarea eficientei solutiilor propuse.

Aceasta se traduce in programe inteligente sustinute prin baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si head-hunting.

Misiune: ??? sa contribuim la indeplinirea obiectivelor partenerilor nostri prin abordarea celui mai important capital al oricarei companii; cel intelectual???.