Area Manager

IBC Focus

20-02-2008 | EXPIRA LA 21-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru persoana potrivita acest lucru ar putea fi pozitia ideala. Fara control direct, fara program fix, multa flexibilitate si oameni care te vor respecta pe tine si munca ta. Citeste in continuare pentru detalii.

Iti plac vanzarile si procesul in sine. Vei fi in contact permanent cu clientii si partenerii nostri. Zi de zi vei cauta noi oportunitati pentru implementarea solutiilor generatoare de succes pentru partenerii nostri. Domeniul constructiilor este (inca) dominat de barbati, iar o prezenta feminina poate fi de multe ori un avantaj considerabil.

Adio satisfactia clientilor. Noi mizam pe succesul clientilor nostri.


CERINTE

Aceasta este o pozitie full-time. Vei fi locat chiar la tine acasa…inarmat cu un notebook, telefon mobil si masina de companie. Dorim actiune si rezultate.

Orele de lucru: Noi lucram de la 9am - 6pm, dar orele de lucru nu sunt relevante... rezultatele DA!

Ne dorim alaturi pe cineva care este pasionat de munca sa, sa faca acel pas in plus. Nu conteaza doar sa faci vanzarea, ci mai degraba cum o faci. Procesul, solutia si etica conteaza pentru tine…noi asa speram.


DESCRIEREA FIRMEI

IBC Focus si-a dublat an de an vanzarile, echipa si spatiile de desfasurare.
Suntem pe un trend ascendent si acum dorim sa facem ceva ce nu am mai facut pana acum. Dorim sa gasim un REPREZENTANT DE VANZARI in Bucuresti.