Architects/ Director

LEACH RHODES WALKER parte a Erinaceous Group

08-02-2008 | EXPIRA LA 09-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Se cauta arhitecti cu experienta. Este necesara experienta de lucru in Autocad. Experienta in realizarea proiectului tehnic si a documentatiei de obtinere a avizelor de constructie si de asemenea in urmarirea lucrarilor pe santier. Detinerea dreptului de semnatura (OAR) reprezinta un avantaj. Este necesara abilitatea de lucru în echipa. Pozitiile disponibile includ toate nivelele de cariera. Cautam arhitecti cu experienta, tehnicieni si director pentru a mentine legatura cu biroul nostru din Marea Britanie. Candidatii ideali trebuie sa cunoasca limba engleza.


CERINTE

Pentru a colabora in dezvoltarea celui mai mare centru comercial din Romania veti lucra in cadrul unei echipe de arhitecti pregatind documentatia tehnica detaliata si desenele tehnice pentru executarea proiectului. Beneficiile si pachetul de oferta sunt negociabile si substantiale pentru candidatii potriviti. Se ofera oportunitati de cariera si experienta in executarea de proiecte in domenii variate.


BENEFICII OFERITE

Oferta si beneficiile depind de competenta si experienta candidatilor.


DESCRIEREA FIRMEI

Leach Rhodes Walker este o companie britanica de arhitectura care de peste un an a deschis un birou in Bucuresti. Compania are peste 130 de angajati si desfasoara proiecte in intreaga Europa. Proiectele executate de compania noastra sunt proiecte comerciale importante cu bugete de la 9 pina la 450 milioane Euro. Proiectele noastre includ centre comerciale, birouri, cladiri locative ; case si apartamente, hoteluri, constructii industriale, aeroporturi si proiectare urbanistica.