ANUNT RECRUTARE EXPERȚI PENTRU INCHEIEREA ACORDURILOR CU AUTORITATILE LOCALE

Romanian Angel Appeal

18-04-2011 | EXPIRA LA 18-05-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Fundația Romanian Angel Appeal, organizație non-profit, recrutează în vederea angajării cu contract de muncă, pe perioadă determinată – maxim 6 luni, în cadrul proiectului „Și ei trebuie să aibă o șansă – Program de sprijin pentru integrarea socială și profesională a persoanelor cu tulburări de spectru autist”, co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investește în oameni!” Axa prioritară 6 "Promovarea incluziunii sociale", Domeniul major de intervenție 6.2 "Îmbunătățirea accesului și a participării grupurilor vulnerabile pe piața muncii" 3 experți tip B pentru încheierea acordurilor cu autoritățile locale.
Proiectul urmărește creșterea șanselor de integrare socială și ulterior de acces pe piața muncii a copiilor și tinerilor diagnosticați cu tulburare de spectru autist (TSA) prin diagnosticarea precoce și facilitarea accesului la servicii și programe de recuperare și asistență specializată.

Obiectivele proiectului sunt:
1.Dezvoltarea serviciilor de diagnosticare precoce și recuperare timpurie a persoanelor cu TSA.
2.Elaborarea unei strategii privind integrarea socială și pe piata muncii a persoanelor cu TSA.
3.Creșterea, prin programe de formare, a competențelor profesioniștilor implicați în diagnosticarea, recuperarea și integrarea socială și profesională a persoanelor cu TSA.
4.Dezvoltarea serviciilor de suport și informare pentru aparținătorii persoanelor cu TSA în vederea integrării sociale și accesului pe piața muncii a acestora.

Activitatea specifică în cadrul proiectului:

A5. Dezvoltarea unei rețele de servicii de consiliere și asistență pentru integrarea socială și profesională a persoanelor cu TSA cu următoarele subactivități:

•Încheierea de acorduri de parteneriat cu autoritățile administrației publice care vor gazdui centrele
•Amenajarea și dotarea materială a centrelor de consiliere și asistență
•Elaborarea sistemului de referire a persoanelor cu TSA către serviciile de consiliere și asistență (managementul cazului de TSA)
•Elaborarea, multiplicarea și distribuția materialelor informativ-educative pentru aparținătorii persoanelor cu TSA
•Oferirea de servicii individualizate persoanelor cu TSA și aparținătorilor acestora.
Descrierea generală a postului

Experții pentru încheierea acordurilor de parteneriat vor lucra în strânsă legătură cu managerul de proiect, coordonatorul național din cadrul RAA și reprezentanții partenerului 1,MMFPS- DGPC, pentru identificarea celor 40 de locații în care vor fi deschise servicii de consiliere și asistență pentru persoanele și negocierea acordurilor de parteneriat la nivel local necesare funcționării serviciilor.

Responsabilități:

•Experții pentru încheierea acordurilor cu autoritățile locale vizitează locațiile propuse pentru deschiderea serviciilor de consiliere și asistență pentru persoanele cu TSA.
•Evaluează în cadrul vizitelor de evaluare condițiile de implementare a serviciului la nivel local (spațiu, accesibilitate, personal)
•Identifică parteneriatele necesare pentru optima funcționare a serviciului
•Realizeaza rapoarte de evaluare, recomandări privind semnarea acordurilor de parteneriat.
•Contribuie la redactarea și negocierea acordurilor de parteneriat la nivel local.


CERINTE

Cerințe specifice pentru experți:

Studii și experiență:

•Studii superioare (socio-umane/medicale/juridice)
•Experiența de lucru în/ sau cu autoritățile locale
•Experiența de lucru în aria de activitate a proiectului (copii cu dizabilități, copii cu autism)
•Aptitudini tehnice: cunoștinte solide de utilizare PC (Word, Excel, Power Point, Internet Explorer), abilitate de a planifica și de a lucra eficient în echipă.
•Disponibilitate de a călători, abilități de negociere


BENEFICII OFERITE

Potențialii candidați sunt rugați să depună o aplicație completă constând în:
- Curriculum vitae în format Europass în limba română cu specificația postului vizat;
- Copii xerox după diplomele, atestatele și certificatele de absolvire care atestă informația conținută în CV și conformitatea cu cerințele postului;
- Scrisoare de motivație.
Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 6 mai 2011, ora 17.00. Aplicațiile pot fi depuse direct la secretariatul Fundatiei RAA din Str. Agricultori 116 A, sectorul 2, București (intrarea prin Aleea Alexandru Tzigara Samurcaș) sau transmise prin e-mail la adresa resurseumane@raa.ro sau transmise prin fax la numărul 021-3232490.
Numai aplicațiile complete, transmise pâna la termenul limită vor fi luate în considerare în vederea selectării pentru interviu.
Fundația Romanian Angel Appeal este un angajator care oferă egalitate de șanse.

Pentru mai multe informatii accesati:

http://www.raa.ro/despre-noi/posturi-vacante/

SAU

http://www.autism.raa.ro/anunturi


DESCRIEREA FIRMEI

Fundatia Romanian Angel Appeal (Apelul Ingerului Roman) este o organizatiei non-profit infiintata in anul 1991, acreditata ISO 9001:2008, care deruleaza in prezent Proiectul „Și ei trebuie să aibă o șansă”- Program de sprijin pentru integrarea socială şi profesională a persoanelor cu tulburări din spectrul autist” (ID 60289), finanțat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 6 „Promovarea Incluziunii Sociale”, Domeniul major de intervenţie 6.2.: „Îmbunătăţirea accesului şi a participării grupurilor vulnerabile pe piaţa muncii”