Angajare Consultant de Vanzari / Asistent Manager

Companie Multinationala

23-10-2010 | EXPIRA LA 29-10-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Companie multinationala, aflata in proiect de dezvoltare, cauta 15 consultanti de vanzari. Experienta in domeniu nu este necesara. Oferim training gratuit, posibilitatea de a avansa rapid in cariera, conditii excelente de munca, venituri atractive, bonusuri, premii in functie de implicare, materialele necesare desfasurarii activitatii. Programul este flexibil. Puteti lucra in regim part time sau full time.
Tinuta business , munca in echipa, perseverenta si comunicarea reprezinta avantaje.
Cei interesati pot suna la numarul 0734.480.456- Manager Superior , Rodica Birnescu


CERINTE

-


BENEFICII OFERITE

-


DESCRIEREA FIRMEI

Compania produce, vinde și distribuie în întreaga lume bunuri de larg consum, exclusive și de cea mai bună calitate. Distribuţia se face, în principal, prin intermediul vânzărilor directe, cu ajutorul unei forţe de vânzări de peste 120.000 de consultanţi dar și prin magazine de desfacere. De la înfiinţarea sa, s-a străduit să îmbunătăţească stilurile de viaţă din întreaga lume și să devină o parte esenţială a vieţii cotidiene.
În ultimele decenii, a devenit un întreprinzător global cu vânzări, prin intermediul companiilor sale, în peste 40 de ţări de pe cinci continente ale lumii. Sediul central al Companiei se află în Elveţia, Wollerau.