Angajam tehnicieni intretinere in magazinele Cora din Bucuresti

SC Romania Hypermarche SA

11-12-2019 | EXPIRA LA 11-12-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam tehnicieni intretinere, calificati in domeniul electric pentru verificarea si asigurarea functionarii echipamentelor si instalatiilor din magazinele noastre din Lujerului, Alexandriei si Sun Plaza.


CERINTE

Daca ai pregatire de electrician si iti place sa lucrezi in domeniul tehnic, esti colaboratorul de care avem nevoie!


BENEFICII OFERITE

Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!