Angajam personal pentru lucrari in constructii in tara si in strainatate - Montatori gips-carton, Finisori (zugravi), Zidari, Dulgheri, Fierari

Ideal Systembau

30-01-2017 | EXPIRA LA 01-02-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Activitatea se desfăşoară pe santier.
Atributiile postului sunt prevăzute în fişa postului.
Cunoasterea activitatilor de executie aferente calificarii individuale a fiecarui angajat, inclusiv cunostinte despre citirea si transpunerea informatiilor in executie pentru lucrarea repartizata (citirea planului si pozitonare conform indicatii din plan), precum si intocmirea necesarului pentru realizarea lucrarii repartizate (materiale, consumabile, scule, unelte etc)


CERINTE

Profesionalism in executarea sarcinilor, organizarea si indeplinirea sarcinilor primite, corectitudine, disciplina la locul de munca, promptitudine, creativitate, spirit de initiativa, capacitatea de a lucra in echipa, adaptabilitatea la situatii neprevazute, competenta in gestionarea resurselor alocate, echilibru emotional.
Experienta certa in domeniu. Este posibil ca la angajare sa se solicite recomandari scrise si/sau certificarea calificarii.
Cunoasterea limbii germane si/sau detinerea unui carnet de conducere, constitue atuuri.


BENEFICII OFERITE

isb@contractor.net
Se discuta in cadrul interviului toate detaliile privind veniturile care pot fi obtinute de catre fiecare salariat functie de activitate si de calificare.