Angajam bucatar cu atributiuni de reprezentant vanzari

MAXIGEL Romania

19-02-2012 | EXPIRA LA 19-02-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Specificul companiei de vanzari echipamente horeca presupune desfasurarea unei activitati de consiliere in folosirea echipamentelor alimentare . Dupa perioada de training aferenta acestui post, responsabilitatile vizeaza sustinerea de demonstratii si consilierea clientilor in folosirea anumitor echipamente alimentare.
Postul prezinta si responsabiliati de ordin comercial ce constau in ofertarea si prezentarea echipamentelor conform nevoilor clientilor companiei


CERINTE

- experienta ca bucatar / ajutor bucatar
- permis auto categ B
- fire sociabila
- abilitati de comunicare
- perseverenta
- seriozitate
- aspectul fizic placut si cunostinte operare PC reprezinta un avantaj


BENEFICII OFERITE

-pachet salarial motivant
-suport logistic pentru desfasurarea activitatii: telefon, laptop, masina
-oportunitati de dezvoltare a carierei


DESCRIEREA FIRMEI

Maxigel este unul din principali furnizori de echipamente alimentare si frigorifice din Romania. Compania noastra dispune de o infrastructura puternica, avand filiale si showroom-uri ce acopera intreg teritoriu Romaniei in Bucuresti, Ploiesti, Cluj, Constanta, Iasi, Sibiu, Timisoara si Pitesti. Maxigel ofera in permanenta servicii de consultanta, proiectare, finantare, livrare prin intermediul propriilor masini de transport, service si mentenanta echipamentelor furnizate la nivel national. Societatea noastra isi desfasoara activitatea in conformitate cu cele mai inalte standarde europene prin implementarea sistemului de management integrat calitate-mediu ISO 9001 si ISO 14001, certificat international de Societatea Germana de Certificare a Sistemelor de Management DQS. Maxigel targheteaza segmentele premium si mediu ale pietei oferind echipamente ale celor mai importanti producatori din domeniu din Italia si Germania.