Analyst Retail, Marketing & Digital

MEGA IMAGE

27-08-2012 | EXPIRA LA 26-09-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Act as link between the local IT organization (playing the role of demand management with local business) and the technical teams delivering the business solution;

Play the role of business consultant giving valuable input to business leadership to define business strategy and needs (business domain knowledge);

Act as expert of the application domain from a functional and technical point of view as well as develop a good understanding of the architecture of the applications;

Coordinate the interaction with internal users to capture business requirements and translate this information into functional IT requirements;

Design, test, debug and implement the new applications or adapted versions, and insure they are in line with the Delhaize IT development, operations and security standards and guidelines;

Coordinate and review the development work of internal or external developers or partners;

Take the ownership of specific applications to guarantee the long-term alignment with the users requests and technology landscape;

Advise users on the usage and capabilities of the applications;

Ensure all activities are executed within the agreed planning and budget, with a continuous focus on delivering high quality solutions.


CERINTE

University Degree (Master) in IT or related field;

Minimum 5 years of equivalent IT experience, ideally in an application environment in the Retail domain;

Experience with project management;

Priority management;

Strong Interpersonal and communication skills;

Customer-orientation;

Ability to take initiatives;

Flexibility;

Ability to work both autonomously and in a team;

Positive and constructive attitude;

Strong command of English


DESCRIEREA FIRMEI

MEGA IMAGE este un lant de supermarket-uri cu o puternica prezenta atat la nivel international, cat si la nivel national. Facand parte din Delhaize Group, MEGA IMAGE este o companie dinamica ce se afla in plin proces de expansiune.
Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati website-urile noastre:
www.delhaizegroup.com, www.mega-image.ro.

Avand o experienta internationala de peste 140 de ani, MEGA IMAGE este prezenta pe piata din Romania din anul 1995, dezvoltandu-se continuu pentru a oferi servicii de calitate clientilor si colaboratorilor sai.

Prin urmare, nu ar trebui sa surprinda pe nimeni faptul ca viziunea noastra este: Hranitor, Sanatos, Sigur si Accesibil. Impreuna livram ce este mai bun din MEGA IMAGE, pentru viata.

Impreuna aspiram sa imbogatim intr-un mod sustinut viata clientilor si a angajatilor nostri, precum si a comunitatilor pe care le deservim.
Impreuna oferim, in fiecare zi, servicii de calitate si o sortimentatie de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile.
Suntem in permanenta legatura cu colegii nostri din cadrul grupului. Invatam, cultivam talente si inovam.

Impartasim un set comun de valori, care ne fac sa devenim mai puternici atat in echipa, cat si individual. Aceste valori reprezinta fundamentul comportamentului nostru si cheia succesului nostru.

Valorile noastre sunt:
Hotarare
Integritate
Curaj
Modestie
Umor


MEGA IMAGE, o companie mereu in cautare de talente

Functiile din sediul MEGA IMAGE sunt create pentru a oferi suport magazinelor prin asigurarea coerentei strategice si prin facilitarea executiei propriu-zise.

Retailul iti ofera mereu sansa de a te dezvolta intr-un mediu dinamic, unde umorul este binevenit si munca in echipa este pretuita intotdeauna.

Alaturandu-te centrului de suport la MEGA IMAGE, vei avea oportunitatea de a lucra intr-o organizatie multinationala, flexibila, dinamica, responsabila din punct de vedere social, care incurajeaza initiativele si dezvoltarea personala a angajatilor sai. Deasemnea, vei avea multe oportunitati pentru a invata si a te conecta cu colegii tai din intreaga lume.

Este aceasta organizatia care TI se potriveste?
Atunci alatura-te ACUM echipei MEGA IMAGE!

Te rugam sa trimiti aplicatia ta la: recrutare@mega-image.ro
Sau sa aplici online pe: www.mega-image.ro

Iti multumim!