Analist tehnic BI, SAS

GRUP PENTALOG

18-04-2011 | EXPIRA LA 18-05-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

In cadrul Pentalog s-a creat pe parcursul a 5 ani o echipa performanta de specialisti in domeniul Business Intelligence. Principale sectoare de activitate in care am intervenit sunt: Telecom si Financiar-Bancar. Rezultate obtinute vorbesc de la sine si ne permit sa lansam in prezent un nou proiect de amploare in domeniul financiar-bancar, alaturi de un important jucator de pe piata din Romania.

In cadrul acestei echipe vor fi integrate noi persoane in rolul de Analist tehnic BI, SAS.

Obiectivele principale pe care le veti avea, presupun atat redactarea si revizuirea documentatiei tehnice pentru instalare, pentru programele si dezvoltarile efectuate, precum si compunerea scenariilor de test pentru functiunile dezvoltate si testarea programelor create / modificate pentru a obtine rezultatele scontate.

Va invitam sa va alaturati echipei Pentalog. In acest sens, puteti consulta mai jos cerintele specifice acestei pozitii:


CERINTE

Absolvent(a) al(a) unei facultati de Cibernetica, Informatica, Matematica etc.;
- Minim 2 ani de experienta in programare/reporting in una din tehnologiile mentionate mai sus;
- Excelente abilitati de comunicare orala si scrisa;
- Bune capacitati de analiza, organizare a activitatii si gestiune a timpului;
- Atitudine pozitiva si spirit de echipa.

bullet Cerinte specifice:

- Experienta de minim 1 an in utilizarea tool-urile specifice de administrare ale mediului SAS;
- Bune cunostinte pe tehnologiile SAS/Base, SAS/SQL, SAS/Acces, SAS/Macros – necesare pentru a dezvolta si asigura mentenanta activitatii de programare/dezvoltare de programe;
- Cunostinte de proiectare/modelare baze de date si experienta in lucrul cu volume foarte de mari de date specifice DWH;
- Cunostinte UNIX / AIX / Linux / Windows.

Pot constitui un avantaj :
– experienta in domeniul bancar si in ariile de Risc Management, Basel2, Financial si Comercial reporting;
– experienta si cunoasterea instrumentelor HP Quality Center, Jira, MS Project.


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial atractiv, care include mai multe tipuri de prime
- Posibilitati de promovare si de dezvoltare a unui plan de cariera
- Integrarea intr-un mediu de lucru dinamic, multicultural
- Training pe tehnologiile specifice
- Tichete de masa
- Asigurare de sanatate


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul Pentalog este un lider in servicii si consultanta IT in Romania si Republica Moldova. Grupul nostru beneficiaza de stabilitate si experienta internationala, precum si de parteneri de incredere, iar domeniile de competenta cuprind informatica de gestiune si cea industriala(R&D).

Pentalog este implicat in numeroase proiecte internationale si locale, iar clientii nostri sunt atat mari grupuri (Leroy Somer, CapGemini, Hitachi, Lexmark, Lowendal, Metro , Syngenta, Parrot, Vodafone, Elite, etc), cat si companii start-up, inovatoare (Coronis, CityVox, Dmailer, Meilleur Mobile, etc). Pentru proiectele pe care le realizam folosim de obicei cele mai noi tehnologii.

Pentalog dispune de agentii in urmatoarele tari: Romania (Bucuresti,
Brasov, Iasi), Republica Moldova (Chisinau), Franta (Orleans, Bordeaux, Paris) si Germania (Frankfurt). 80% din cifra de afaceri a agentiei din Bucuresti este realizata pentru mari clienti locali, pentru care suntem implicati in proiecte de anvergura.

Grupul Pentalog a realizat in 2007 o crestere interna de 67% si o cifra de afaceri de 5,5M?. La inceputul anului 2008, echipa Pentalog numara deja 200 de persoane.

Datorita acestor indicatori pozitivi, preconizam pentru 2008 crearea a numeroase noi posturi in toate agentiile noastre din Romania si Republica Moldova, o crestere de 40% din efectivul actual.
In contextul unei piete a muncii dificile, Pepiniera Pentalog este un program care pe de o parte formeaza tineri programatori iar pe de alta parte organizeaza traininguri pentru angajati.

Pentalog realizeaza in permanenta benchmarkuri in vederea deschiderii de noi agentii. Asadar, va propunem sa va alaturati unei echipe in plina crestere si unei companii care ofera mediul tehnologic, social si financiar necesar construirii unei cariere.